utorak, 4. listopada 2011.

Kajin: Kosor neartikulirano arlauče i najavljuje obračun s Istrom i Rijekom


Ipress.hr/ Kajin: Kosor neartikulirano arlauče i najavljuje obračun s Istrom i Rijekom/ 03.10.2011. | 15:40

Kajin: Kosor neartikulirano arlauče

i najavljuje obračun s Istrom i Rijekom

(uz komentar Ante Rokova Jadrijevića i nekoliko ostalih)


Saborski zastupnik i potpredsjednik IDS-a Damir Kajin na današnjoj je konferenciji za novinare u Puli ocijenio kako istarsko izvozno gospodarstvo nije nikada bilo uspješnije nego ove godine.

"Istra ima silnih teškoća, no kad bi svi u Hrvatskoj imali teškoće kao Istra, ne bi ih uopće imali. Kad bi Istarska županija nastavila sadašnje trendove, bilo bi sjajno, no Hrvatska i EU mogu Istru povući sa sobom", naglasio je Kajin, dodavši kako nikada Istra u sedam mjeseci nije izvezla robe za 920 milijuna dolara, što je šestina hrvatskog izvoza.

Damir Kajin je danas poručio da nakon izbora izvršna vlast više neće biti u rukama Jadranke Kosor, već Kukuriku koalicije, koja će, kako je kazao, "ponuditi nadu svim onima koji žive bijedno od malih mirovina i plaća".

"To neartikulirano arlaukanje oko obračuna s Istrom i Rijekom govori da su neki u vladi silno zabrinuti za svoju budućnost. No nakon izbora ni MUP, ni ministarstva pravosuđa i uprave neće biti u rukama Jadranke Kosor", istaknuo je Kajin, ustvrdivši kako je politika obračuna preko pravosuđa jednaka politici totalitarizma premda se, kako je rekao "od HDZ-a drugo i ne očekuje".

"To pokazuje da se dosadašnji obračun u HDZ-u nije vodio protiv korupcije, nego protiv političkih oponenata i konkurenata u vlastitim redovima", naglasio je Kajin.

Na novinarski upit da komentira predizbore u "Ladonji", Kajin je kazao kako je to velika farsa i igrokaz jer su "uloge davno podijeljene".

"Građani će na izborima birati između HDZ-a i njihovih partnera i Kukuriku koalicije. Glas za one koji nisu članovi Kukuriku koalicije glas je za HDZ", zaključio je Damir Kajin.

(H)

* * * * * *


Komentari (14)


Staro laprdalo Damir Kajin

14 Utorak, 04 Listopad 2011 09:38

anterokovjadrijevic


Evo što kaže stupidno Udbo-ištrijnsko arlaukalo i njihov saborski zastupnik:

'nikada Istra u sedam mjeseci nije izvezla robe za 920 milijuna dolara, što je šestina hrvatskog izvoza'.

Yes, of course! Dakle, Uljanik je isporučio, odnosno 'izvezao' jedan brod-jaružar i to je tih 920 milijuna kuna o kojima (non-stop) laprda Kajin.

Ali namjerno prešućuje koliko je 'robe' Uljanik morao uvezti za izgradnju tog broda. I kakav je završni bilans tog velikog posla?

Drugo, Kajin poslovično hvali svoju i Jakovčićevu 'Kukuriku koaliciju,, koja će, kako je kazao, "ponuditi nadu svim onima koji žive bijedno od malih mirovina i plaća".

Ma, zar i Slavko Linić (od mene davno prozvan S-Linić), koji je još početkom 1991.g. u bivšem 'Riječkom telegrafu' govorio da gradu Rijeki i Hrvatskoj (dakle i Puli) uopće ne treba brodogradnja!

(a onda je zauvijek o tome zašutio kada sam mu ja u tom listu oštro replicirao).

Treće, Jakovčićevo laprdalo, između ostalog tvrdi da je i naše 'pravosuđe' (koje - nota bene - ja godinama nazivam Udbo-mafijaško krivosuđe') 'u rukama Jadranke Kosor'.

Treba li tome drugi komentar?

I za kraj mali podsjetnik: prije par godina, Kajin je izjavljivao (kao podršku našem tadašnjem Ciganinu-Predsjedniku Stipi Mesiću da nakon 60 godina ne treba više spominjati fojbe u Istri.

A zašto?? Je li netko od udbaških novinara tadašnjeg 'Glasa Istre' o tome pitao Damira Kajina, kako je izvjesni Martin Kajin, kao mladi član onih famoznih partizanskih 'letećih odreda' na Ćićariji bacao u one četiri fojbe na Ćićariji potpuno nedužnog oca gosp. Vinka Hlaja, kao i mnoštvo onih kojima se nije sviđao nadirući i nastupajući zvjerski komunizam ?!!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

Brtonigla, Istra, Hrvatska


Fašist, koji sebe voli nazivati antifašistom

1 Ponedjeljak, 03 Listopad 2011 16:43

sniper

Ako netko neartikulirano arlauče već 20 godina onda je to ova osoba sa slike, najveći intelektualac u Istrijana.

Damir Kajin rođen je 3. veljače 1962. u Kopru (Slovenija). Završio je Upravnu večernju školu (SSS – upravni referent)

Bože pomogni nam !!!!!!!!!!!


5 Ponedjeljak, 03 Listopad 2011 20:37

RAUL

Cekaj malo Damire..a tko je ono bio sa Kosiricom na brodu Krasnica u razgledavanju Brijuni Rivjere?Netko iz Ladonje?Ajde Damire popi pivo da se prisjetis:-)

Nema komentara: