petak, 21. listopada 2011.

GADAFI


Mladen Schwartz 20. list/okt. 2011.

GADAFI

Neobičan čovjek, veliki vođa. Pučist i revolucionar, nacional-socijalist, republikanac, učenik velikog Nasera. Ujedinitelj libijskih plemena. Čovjek koji nije mogao, kao ni mnogi drugi, negoli priključiti se „nesvrstanom pokretu“, u usporednoj, i opravdanoj oporbi spram obiju tadašnjih velesila koje su obdržavale kondominij nad svijetom. Moamer je bio i mislilac, autor glasovite Zelene knjige, u kojoj je predložio stanoviti model „izravne demokracije“, premda je njegova vladavina jednoznačno nosila obilježje osobne diktature. Ali je za svoj libijski narod učinio neizmjerno mnogo, i o tome će se još pisati.

Bio je dugo vremena trn u oku pohlepnom i tiranskom judeo-američkom imperijalizmu, koji ga je kroz okrutnu agresiju svrgnuo i ubio.

Neka je vječna slava pukovniku Gadafiju, karizmatskom lideru, borcu za neovisnost i suverenitet svojega libijskog naroda!

Sjećamo ga se sa simpatijama i jer je oženio Hrvaticu, koja mu je izrodila toliko djece!

Brate Moamere, ostat ćeš vječno u našem sjećanju, u našim mislima, kao jedna od rijetkih svijetlih figura u vremenu mraka!

Mladen Schwartz

Predsjednik

NOVE HRVATSKE DESNICE

* * * * * *

Noćašnji komentar Ante Rokova Jadrijevića na našem istarskom portalu Ipress.hr

Nakon Saddama, sad i Gadafi...

15 Petak, 21 Listopad 2011 00:25

anterokovjadrijevic

A je li danas išta bolje u Iraku, nakon što su Ameri i Englezi ubili Saddama Huseina?

Sada će Anglo-Amerika u Libiji uvesti svoj 'marionetizam' - a to će biti fiktivna 'demokracija, ali bez Demosa', kao i u Hrvatskoj. Kao u vrijeme Mesića, Šeksa i Sanadera. I danas u vrijeme YU-sipovića i Jace Vlaisavljević.

Ukratko, jedna fuj demokracija.

Već kroz desetak dana, kad se isprazne baterije, jadni će Libijci početi shvaćati što su dobili ubojstvom Gadafija. Ali onda će već biti kasno!

Ima na svijetu i gorih diktatura od Gadafijeve! Danas su pravi diktatori oni u bijelim rukavicama - Rockefelleri, Rotschildi, Goldman-Saxi i slična ZOG bagra!

A.R.J., Brtonigla, Istra

Nema komentara: