ponedjeljak, 24. listopada 2011.

gospodine landosh, što je to 'antisemitizam'?


Ipress.hr/Gadafi u bijegu iz Sirta/Komentari/

Komentar br. 30/ Ante Rokov Jadrijević /24. list/okt 2011. 01.34/ :

Gospodine Landosh, što je to 'antisemitizam'?


Vaša poruka, 'Za nacional-socijaliste (odnosno naciste) s komentara ipressa' pokazuje da Vi nemate pojma o čemu pišete.

Vi ne razlikujete antisemitizam od anticionizma!

Na primjer: i Sirijci su semiti, a to su i Iračani. I tko su protiv njih najveći 'antisemiti'?? Zar mi koje ste tako glupo apostrofirali?

Dakle, zaključujem: Najveći antisemiti su Cionisti (sionisti, Zionisti)!! Oni napadaju Siriju (Gadafija su već svrgnuli s vlasti i i dali ubiti, baš oni!), a priča o Iraku je već svima poznata.

A ako ne vjerujete da su Cionisti najveći antisemiti, onda izvolite pročitati knjigu 'Protokoli sionskih mudraca' koju je na hrvatskom jeziku objavio naš pokojni prijatelj dr. Franjo Letić i njegov Croatiaprojekt iz Zagreba. Krenite odmah na Treće poglavlje, točka 3. 'Antisemitizam'.

Ako Vam ni to nije dovoljno, onda pročitajte knjigu francuskog Židova (i bivšeg ideologa francuske Komunističke partije!!) Rogera Garaudy-ja: 'Mitovi utemeljitelji izraelske politike' (u nakladi rečenog dr. Franje Letića, 1998.g.), kojoj je opširan predgovor napisao naš prijatelj Mladen Schwartz.

A ako zazirete od imena Mladena Schwartz-a, onda Vam preporučujem knjigu Israela Shahaka (rođenog u Varšavi 1933.g., preživio je Ustanak u Varšavskom getou i logor Bergen-Belsen !) 'Židovska povijest, židovska religija (tri bremenita tisućljeća)' u nakladi Jesenski i Turk 2006.). Shahak je i autor knjige 'Rasizam države Israel', zbog koje su mu u Izraelu često prijetil smrću, itd.

Konačno, preporučujem Vam i knjigu Olega Platonova, ruskog akademika 'Zašto će propasti Amerika' (Naklada LAUS, Split 2002.g.). Pa da vidite kako je Cionizam pio krv Americi (USA) i kako ju je doveo do propasti !

A postoji i kraći put: na moja tri bloga možete naći desetak članak na tu temu, primjerice: ' S Holokaustom na vidjelo!', 'Od antisemitizma je samo semitizam gori', 'Bilo kuda, Puhovski svuda', 'Protokole u Škole!', itd.

Kada barem to pročitate, onda nam ponovo počnite 'soliti pamet'.

Ante Rokov Jadrijević, publicist, Brtonigla


Komentar (33 Ponedjeljak, 24 Listopad 2011 12:16)

Gospodine Landosh (po 2. put)

Citiram Vas (1.): 'Spomenuli ste nacističku, revizionističku te falsificiranu (Protokoli) literaturu'.

Podmećete gosp. Landosh, podmećete. Tako su mi radili pulski udbaši 1982. i 1983.g. u Okružnom sudu u Puli. Da niste i Vi od tog roda?

Vi Israela Shahaka svrstavate u vaše gornje kategorije?? Znameniti američki pisac, proslavljeni filmski scenarist i priznati veliki američki intelektualac Gore Vidal je za Shahaka napisao (u predgovoru prvog izdanja spomenute njegove knjige da je posljednji veliki izraelski prorok!

Vi i engleskog univerzitetskog profesora (na dva univerziteta pokraj Cambridgea i Oxforda) dr. Johna Rose-a svrstavate u gornje Vaše kategorije?

Vi i znamenitog francuskog Židova, komunistu, pisca i žrtvu cionističke osvete Rogera Garaudy-ja svrstavate u gornje Vaše kategorije?

Vi i znamenitog ruskog akademika Olega Platonova svrtsvate u Vaše bolesne kategorije nacizma (Rus Platonov - nacist??), revizionizma, ili falsifikatora??

Bogme, čudan ste vi svat, gospodine Landosh !

A o tome tko ovdje izvrće činjenice, neka procijene čitatelji portala Ipress.hr

Oni će s lakoćom procijeniti i tko se ovdje bavi 'na takav način propagandom i ideologijom'.

Činjenice ostaju činjenice neovisno i od Vas i od mene!!

A.R.J., publicist Brtonigla

Nema komentara: