subota, 30. studenoga 2013.

Brutalni nasrtaj vlasti na hrvatsku javnostDnevno.hr/Brutalni nasrtaj vlasti na hrvatsku javnost   petak, 29. studenog 2013.


Autor: Tihomir Dujmović

Brutalni nasrtaj vlasti na hrvatsku javnost

 (slijedi dodatak Ante Rokova Jadrijevića)

 

Nikad oko nijedne teme ovako snažno, ovako brutalno, ovako otvoreno, kompletna hrvatska vlast sa svim mogućim pripadajućim nevladinim udrugama (pogledajte samo otvoreno svrstavanje  GONG-a što ga diskreditira za sva vremena!) i medijima koji im stoje  na usluzi puna 24 sata dnevno, nije  nasrnula na hrvatsku javnost kao u priči o referendumu o braku.

Ta činjenica najbolje svjedoči o tome da je ova vlast odlučila promijeniti kompletnu svjetonazorsku sliku Hrvatske, promijeniti temeljnu tradiciju, poniziti i omalovažiti njenu vjersku tradiciju, u riječ iz temelja promijeniti same temelje na kojima stoljećima počiva hrvatsko  društvo.

Zato su se  u tajnosti i pripremale promjene Obiteljskog zakona upravo o definiciji braka, o čemu je tek nedavno imala prilike javnost upozoriti Željka Markić, što je "U ime obitelji" i natjeralo u ovaj referendum.

Obzirom da živimo u potpunoj medijskoj  blokadi valja ponoviti tu prvu i osnovnu istinu.

Na  referendum o braku idemo zato JER JE VLAST VLAST POSTOJEĆU DEFINICIJU BRAKA KAO ZAJEDNICU MUŠKARCA I ŽENE HTJELA PROMIJENITI U OBITELJSKOM ZAKONU (!!!).

Treba li reći da ako ustavni  referendum propadne da će se sadašnja definicija braka kao zajednice muškarca i žene promijeniti i u Obiteljskom  zakonu? ……

(više o tome na našem braniteljskom portalu Dragovoljac.com)

* * * * * *

Komentari

Ante Rokov Jadrijevic · Česti komentator · Brtonigla

Podržavam izlaganje izvrsnog novinara Tihomira Dujmovića i želim ga malko dopuniti.

Agresivna manjina LGBTQ, koja je sasvim sigurno pomagana izvana (Soroš&comp.) i od predsjednika YU-sipovića i premijera Milanovića i njegove Vlade) neće stati ni nakon poraza na ovom Referendumu! Njihova slijedeća tema će biti promocija još jedne (njihove buduće) kratice - "A", u značenju prava na animalni sex! U USA je to već prešutno prihvaćeno. U USA već postoje “Dog sex clubs” i ta se sodomija i gomoria opako širi !

Tako će se i Hrvatska uskoro naći na putu u Sodomu i Gomoru.....

Nama se je nadati da će US-Amerika prije toga slomiti… ili će doći do velikog PREVRATA i posvemašnjeg čišćenja sveg tog "PASJEG OKOTA !!

Jedino se tako bijela rasa može spasiti !

A kome smeta naša bijela rasa i naše kršćanstvo - e, to je izvan ove teme.

O tome sam često pisao i toga ima na moja tri bloga na internetu.

Dakle, ja sam ZA! Ja sam zato da se u Ustav unese poseban članak da je brak SAMO  zajednica muškarca i žene. I njihove djece!  A tako ću prekosutra i glasati na ovom nama nužno potrebnom REFERENDUM-u - dakle: ZA !

Da i na taj način spriječimo da se naša Hrvatska nađe na putu u Sodomu i Gomoru !!


Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., publicist i blogger
(hrvatski socijal-radikal)


Nema komentara: