petak, 19. veljače 2010.

Stojadnica Zrinka („Vrapče“) i njen Stojadin Josipović

Amac-Hrvati.com/Anonimo: Aiuto! Aiuto! 19. febr/veljače 2010.


19-02-2010 21:34


Stojadnica Zrinka ("Vrapče") i njen Stojadin

...Josipović. Dakle, "oficiruša", "histeruša" i njen novi "oficirčić" - to je ono što nas čeka slijedećih pet godina........


* * * * * *


Prošireni Komentar: Ante Rokov Jadrijević


Stojadnica Zrinka („Vrapče“) i njen Stojadin Josipović


Dakle, jedna "oficiruša", "histeruša" i njen novi "oficirčić" - to je ono što nas čeka slijedećih pet godina.


Lijepo li se društvo opet skuplja na našem Pantovščaku? Znači, Zrinka Vrabec-Mojzeš sa zloglasne "Stojedinice", opsukurni Aleksandar - Saša Perković, sin krvavog Josipa Perkovića, kojeg već godinama traži njemačka policija zbog ubojstva Hrvata Stjepana Đurekovića u Muenchenu 1973.g., Joško Paro, agent engleske tajne službe MI5, vječiti Siniša Tatalović, super-podobni Srbin, a tu je negdje i onaj Udbo-katolik iz Buenos Airesa Carlos Pilsel.


No, ne klonimo duhom! Ima nade! Uskoro dolazi Smak svijeta, kad će ustati i mrtvi i živi, jer: "strašni su ratnici pod zemljom. Rezerva snage ako mrtvi klonu" (Miljković).


A i Vi dragi naš Crocop...Ne treba nama naša UDBA, nego nama treba naša OHRANA!


Tako se zove i moj drugi blog, koji mi služi za borbu protiv Pete kolone: ORJUNE, Udbe, Udbomafije, judeomasonerije i Udbofašizma! Dakle, „i protiv crvenih i protiv zelenih i protiv žutih vragova" - što su originalno Tuđmanove riječi!


A kratica OHRANA se može čitati i ovako: "Organizacija hrvatskih nacionalista"! Zašto bi samo srpski i židovski nacionalizam bio zdrav, poželjan, pouzdan, vodeći, rukovodeći, komandujući i državotvoran, kako je to bilo u obe krvave Jugoslavije?!!


Koristim ovu priliku da iz gornjeg teksta izdvojim ovaj citat: "Danas je jedino Židovima i ljevičarima dopušteno imati nečistu prošlost prije nego se počnu baviti politikom; prvima su bivši teroristi najviši političari a drugima je sve oprošteno unaprijed, bez obzira o čemu se radilo".


Znači, čestitam autoru gornjeg teksta i pridružujem mu se - evo i ovako:


Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

OHRANA Semper Paratus (com)


Nema komentara: