utorak, 23. veljače 2010.

NATO je antikristovska vojska!

AMAC-Hrvati.com/HRT: NATO usmrtio 21 civila 22. febr/veljače 2010.


NATO je antikristovska vojska!

Međunarodne snage NATO-a usmrtile su najmanje 21 civila u zračnom bombardiranju u središnjem dijelu Afganistana. Iako su bili uvjereni da ciljaju talibane, među poginulima su žene i djeca, izjavio je glasnogovornik afganistanskog ministarstva unutarnjih poslova. Ranjeno je još 14 ljudi. NATO je priznao da su žene i djeca bila na mjestu bombardiranja i obećao istragu, glavni zapovjednik već izrazio veliku žalost zbog gubitka nevinih života.


Meta ISAF-ovih zrakoplova bila je skupina osoba za koju se sumnjalo da se radi o pobunjenicima koji bi napali postrojbu afganistanskih snaga i ISAF-a. Kad su zajedničke snage stigle na lice mjesta i otkrile žene i djecu, ranjene su prebacile u medicinske centre, nastavlja se u priopćenju NATO-a. ISAF je naredio hitnu istragu


(HRT)Comments (4)22-02-2010 12:12NATO je antikristovska vojska!


Judeomasonerija u slučajevima kad im se države ne pokore mirnim putem, točnije opsjenom zvanom demokracija, koriste NATO za ostvarivanje svojih ciljeva, odnosno Novog svjetskog poretka!


Tada NATO pod lažnim izgovorom da uvodi demokraciju primjenjuje najgrublju silu, a nevine žrtve naziva kolateralnim, što je licemjerstvo najgore vrste!


Današnja Hrvatska vojska se sve više svodi na manju postrojbu NATO-ovih okupacijskih snaga u Iraku, Afganistanu, a sutra već u Iranu,


tako da ulazak u NATO nije nikakav uspjeh za hrvatsku politiku kako nas uvjeravaju naše prodane sluge, nego velika tragedija za Hrvatsku, koja se je time svrstala na Antikristovu stranu, jer je NATO antikristovska vojska!!!


Registered


Vedran


22-02-2010 12:30


Istraga


Možda su talibani koristili civile kao živi zid, kao što su to srbi u hrvatskoj za vrijeme cijelog domovinskog rata radili?


Registered


Ante Kovač


23-02-2010 01:30


Bravo gosp. Vedrane !!


A bravo i za naše AMAC-Hrvate!

Konačno se iznova rađa borbeni hrvatski duh (po našem DUHU SVETOM !), i ponovo se stvara "Anđeoska vojska nebeska", koja će zapriječiti put vladavini svjetske Sotonerije i njenih NOVIH GOSPODARA SVIJETA !

Ante Rokov Jadrijević
Semper Paratus Croatiae (com)


Registered


23-02-2010 09:11


NATO je antikristovska vojska! (2)


Slažem se Vedrane. Dodao bih još da je naša vojska već pretvorena u jednu NATO brigadu.


16 000 vojnika nije dovoljno da drže liniju na bilo kojoj granici R. Hrvatske. Ali ih je dovoljno da ginu za potrebe NATO-a, tamo gdje ih se transportira.


A što će tek biti kada ostari generacija koja je prošla obaveznu vojnu obuku?


Našoj, nekad ponosnoj pobjedničkoj vojsci izvađeni su zubi. U čijem je interesu da nam je vojska krezava? Pitanje je retoričko.


Registered


Ivica SkočibušićNema komentara: