petak, 24. siječnja 2014.

Predsjedniče R.H. Ivo YU-sipoviću i vi ste itekako odgovorni za zločinačke postupke svog oca, starog orjunaša, partizanskog komandanta Ante YU-sipovića i udbaškog komandanta na Golom otoku!Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., publicist i blogger (Semper Paratus Croatiae. com)

Osvrt na članak http://www.index.hr/vijesti/clanak/josipovic-brani-svog-savjetnika-perkovica-djeca-nemaju-sto-odgovarati-za-eventualne-pogreske-svojih-roditelja/722582.aspx


Predsjedniče R.H. Ivo YU-sipoviću i vi ste itekako odgovorni za zločinačke  postupke svog oca, starog orjunaša, partizanskog komandanta Ante YU-sipovića i udbaškog komandanta na Golom otoku!
 

 Vaša nedavna izjava od 18. siječnja ove 2014.g., citiram: "Djeca nemaju što odgovarati za eventualne pogreške svojih roditelja. Prema tome, cijeli predmet nema nikakvog utjecaja na status gospodina Perkovića u mom uredu" je krajnje bezobrazna i licemjerna.

A evo zašto: Zato što vi nastavljate istim zločinačkim putem, gdje je vaš otac stao! A to je čin i zločin veleizdaje hrvatskog naroda i Hrvatske Države.

Tako isto je i vaš savjetnik za sigurnost Saša Perković, kojega vi uporno i bezobrazno branite, kriv, jer nastavlja istu prljavu rabotu svog oca Josipa Perkovića, poznatog šefa UDB-inih ubojica u krvavim obračunima s hrvatskim političkim emigrantima po Njemačkoj, Francuskoj, Italiji, itd.

Isto važi i za vašeg prethodnika Ciganina-Predsjednika R.H. Stipu Mesića, koji je povrh svega još i najveći kriminalac u ovoj našoj Državi, koji potpuno nezasluženo prima najveću penziju u Hrvatskoj !

Slično važi i za vašeg Glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića, koji je godinama štitio kriminal Stipe Mesića – i ne samo njega! Tu je ispred brojnih drugih najmoćniji „crveni ministar“ Slavko Linić i njegov kriminalni RI-ječki krug.

Uskoro dolazi vrijeme polaganja vaših računa.

Da vas još podsjetim onog mog naslova iz ljeta 2003.:
„Oj drugovi, jel'vam žao, rastanak se primakao“!


Ante Rokov Jadrijević, dipl.ing.
(hrvatski socijal-radikal)
Nema komentara: