ponedjeljak, 5. prosinca 2011.

Jaco Odlazi! ....


Jaco Odlazi! ....


... Jaco-čobanice!, Jaco - podanice!, Jaco - Zla maćeho!

Sve to je pisalo na brojnim braniteljskim transparentima na velikom prosvjednom mitingu na Trgu Bana Jelačića, dne 28. veljače ove 2011.g., u povodu najavljene drakonske zatvorske kazne našim generalima u Haaškom 'pritvoru' !!

A ja sam nosio transparent: 'Oprost svima, a ne samo četnicima!'.

A sada nam se Jaca-zla maćeha opet poziva na hrvatske branitelje (a to znači i mene!). Kojeg li besčašća i gadosti od bivše ministrice branitelja, koja je dala srušiti hrvatski 'Zid boli' na Selskoj cesti i dala ga smrviti svojem sunarodnjaku 'Duletu Ekseru' Džamonji i zaliti u beton postolja njegovog 'Ekser-spomenika' na zagrebačkom groblju Mirogoj?!

Ali što je ona, Jaca učinila za našeg branitelja Veljka Marića, koji će u srbijanskom zatvoru morati 'sjediti' čak 12 godina - i to bez ikakvog validnog dokaza protiv sebe?!

A jesmo li zaboravili na njeno bezobrazno i bezdušno smjenjivanje naše heroine Jadranke Cigelj, njene bivše pomoćnice u Ministarstvu hrvatskih branitelja?

A poziva se naša Jaca-podanica i na dr. Franju Tuđmana??! A sa hohštaplerom Sanaderom je šest godina revnosno radila na detuđmanizaciji njegovog starog HDZ-a, bez kojeg ne bi bilo hrvatske DRŽAVE. Kojeg li besčašća i gadosti!

Nismo mi Hrvati nimalo zaboravili kako je Jaca Vlaisavljević onako radosno - skupa s našim Kukunama-Predsjednikom YU-sipovićem pohrlila u zagrljaj srbijanskom predsjedniku dr. Borisu Tadiću, pri njegovom prvom posjetu Vukovaru i Paulinovom Dvoru kod Đakova. Kako je onako radosno izjednačavala krivnju četnika i naših branitelja Vukovara u našem Domovinskom ratu!

Kaže Jaca da je njen i Šeksov HDZ 'postigao dobar rezultat na ovim poražavajućim izborima?? Kakvog li licemjerja i gadosti!

Na izborima, na koje je izašlo samo 48 posto upisanih birača, ona slavi svojih 49 osvojenih mandata, naspram 80 osvojenih mandata Milanovićeve Kukuriku koalicije. A koliko je to stvarno osvojio njen HDZ? Manje od 48 posto i to u relativnom postotku! A u apsolutnom? Manje od 25 posto!

I da čudo bude najveće, njeni članovi HDZ-a u Domu HDLU su je pozdravili burnim aplauzom? Bože sveti !!

'Bože, što čekaš, što ne udaraš! - kao da čujemo glas pokojnog Soljženjicina iz njegovog groba.

Tko će u HDZ-u učiniti Božju volju i zbrisati Jacu i njenog Mentora Vladimira Šeksa, najvećeg Zloduha HDZ-a iz HDZ-a?
I to bez ikakvog krzmanja! Opasno će biti dati vremena podlom i podmuklom Šeksu da smisli neku novu podvalu članstvu HDZ-a!

Lustraciju i drrastičnu katarzu sprovesti u HDZ-u!! To je glavni imperativ HDZ-u ovog trenutka!!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., publicist, Brtonigla

Nema komentara: