srijeda, 26. veljače 2014.



Utorak, 25 Veljača 2014 08:07

Autor Narod.hr   



Članica Organizacijskoga odbora Građanske inicijativeU ime obiteljiŽeljka Markić je komentirajući izjavu predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, koji je rekao da ona nije političar koji može vući konce, te da se ne može očekivati da bicikl vuče kamion, istaknula da su i bicikl i kamion jednako važni, te da je najvažnije da idu u istom smjeru.

“Zna se tko je kamion, a tko bicikl i važan je i jedan i drugi. No, najvažnije je da cijeli vozni park mora voziti u istom smjeru, a to je pobjeda na izborima i promjena u Hrvatskoj”, rekla je Markić gostujući u HTV-ovom Dnevniku 3 u petak navečer.

Markić je naglasila kako stvaranjem koalicije treba osigurati pobjedu na izborima za Europski parlament, za one koji dijele iste vrijednosti.

Sve te stranke koje dijele iste ciljeve trebaju se naći na jednoj listi na izborima za Europski parlament, ocijenila je Markić i potvrdila da su razgovorali s HDZ-om, ali i s drugim strankama koje bi trebale činiti tu koaliciju.

“Svi oni kojima je stalo do Hrvatske, boljitka i promjene ovoga negativnog trenda i u gospodarstvu i u društvu, sigurno u tome mogu pronaći motiv za razgovore i za stvaranje jedne liste za izbore za Europski parlament, koji su za dva i pol mjeseca, kako bi se omogućilo da se glasovi svih onih birača koji dijele vrijednosti ovih stranaka, usmjere u jednom smjeru te da se osiguraju kompetentni, sposobni i pošteni zastupnici”, istaknula je Markić.

Moja ambicija u svemu ovome je da Hrvatska postane bolja, naglasila je Markić.
narod.hr

******
Komentari (3)


Ante Rokov Jadrijević: 

Autobus bez kočnica !

Još prije 30-tak godina napisao sam jedan oštar članak pod naslovom "Autobus bez kočnica". Bilo je to u vrijeme "savezne premijerke" Milke Planinc. Ona je bila sjela za volan autobusa, kojemu su prethodno premijeri Veselin Đuranović i Mitja Ribičić demontirali kočnice, misleći da će im autobus stalno ići uzbrdo... I naravno, "Autobus bez kočnica“ naglo je ubrzao nizbrdo i sunovratio se u provaliju.

E, a sada nam Karamarko (uz sufliranje najvećeg ZLODUHA HDZ-a Vlada Šeksa) glupo uspoređuje HaDeZe-ov "Autobus bez kočnica" s biciklom gospođe doktorice Željke Markić ???

Svaki normalan Hrvat će se rađe popeti na bicikl (tandem-bicikl !!) gospođe Željke Markić, nego na "Autobus bez kočnica" tandema Karamarko-Šeks!!

Štoviše, trebamo konačno pogurati taj UDBAŠKI HaDeZe-ov "Autobus bez kočnica" da se što prije nizbrdo surva u provaliju!!

Ovako nam taj HaDeZe-ov truli autobus samo smeta na cesti prema pobjedi nove hrvatske Koalicije Saveza za Hrvatsku !!

A.R.J./Brtonigla, Istra, Hrvatska
(hrvatski socijal-radikal)

Nema komentara: