srijeda, 17. travnja 2013.

Ipress.hr je ovaj komentar zabranio !!Ipress.hr/ EU parlament: HDZ 6 mandata, Kukuriku 5, Laburisti 1 - Jakovčić 0/

15.04.2013. | 00:17Komentari (16)

Pirova pobjeda Karamarka, a totalni poraz Milanovića ...
16 Ponedjeljak, 15 Travanj 2013 10:36
anterokovjadrijevic

... i njegove 'Zvečarke' Pusićke!

Jedini i pravi pobjednik ovih EU-izbora smo MI koji smo bojkotirali ove jadne izbore!!

A među poraženima je i 'njihov' predsjednik Republike YU-sipović koji je svesrdo pomagao SDP-u i 'Zvečarki' Pusić !

Ante Rokov Jadrijević
Brtonigla

******

Ipress.hr/ EU parlament: HDZ 6 mandata, Kukuriku 5, Laburisti 1 - Jakovčić 0/

15.04.2013. | 21:17

 Komentari (42)


Roberta,
42 Ponedjeljak, 15 Travanj 2013 21:17
anterokovjadrijevic

o tome tko su (i ovdje!!) retardirani i dementni, dovoljno se sjetiti one narodne: "Druže Tito ti si krao, ali si i nama dao! Sada ovi kradu, ništa nam ne dadu!". Taj stari faraon sa Dedinja posjedovao je 28 rezidencija diljem Jugoslavije i čitav arhipelag Brijuni, s 53 km najbolje obale na Mediteranu, a nešto manje od toga i na Lastovu (Skrivena Luka).

Njegova legendarna putovanja u Indiju i Burmu s eskadrom od devet brodova i najmanje jednom podmornicom, koja su trajala više od tri mjeseca koštala su 264 milijuna ondašnjih američkih dolara, a toliko je koštalo i njegovo putovanje u posjet Seku Tureu i Kwame Nkrumahu.

Nijedan državnik u povijesti posljednjih tisuću godina nije živio u takvom blještavilu i glamouru. A što je najvažnije, njegove parade i svečane večere u Beogradu (više od 300 uzvanika) opsluživalo je 30.000 Beograđana i sve preostalo od 300 vrsta najskupljih pića i jela završavalo je u njihovim privatnim kućam i stanovima!

A sad nam Vi docirate o Dalmaciji i njenim nepismenim seljačinama i primitivcima?      A jedino u Dalamaciji Tito nije imao ništa na čvrstom tlu!! Osim Meštrovićevog Kašteleta u Splitu, na kraju Zvončaca - u kojem je rjetko boravio. A ON je dobro znao zašto!

Ono što Vi Roberta i mnogi slični Vama u Puli i Istri zaboravljate jest to da je upravo ovdje Tito bio najsigurniji - jer je od Pule i Umaga Zloglasni Aleksandar Ranković napravio dva najveća srpska rasplodna centra na Jadranu.

Toliko o Vašim podlim aluzijama na Slavonce i Dalmatince.

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., Brtonigla

******

Ma, tko mi to opet ruši moje upise??
48 Utorak, 16 Travanj 2013 09:38
anterokovjadrijevic

Izgleda da on sekcija Specijalne policije u Puli i dalje ruši, ometa i/ili blokira moj rad na računalu?

Ovo na adresiram na dežurnog Administratora Ipressa.hr i na hakere Specijalne policije u Puli. Oni mi sve to rade već višeod tri godine!

******

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., Brtonigla
49 Utorak, 16 Travanj 2013 11:21
Roberta

A brižna moja budaletino... a što si to zvaršio u Rijeci ?? pa to nije fakultet nego tečaj, ajde molim te... Pričaš o Titu i Dalmaciji a nemaš veze sa mozgom kao i večina u ovoj usranoj državi...
Slavonci su kmetovi i seljaci pa pogledajte HDSSB , to su oni samo su se u zadnjih 20 godina uljenili a lijeni seljaci ničemu ne služe (da ima 10% iznimaka , sigurno ali to nije bitno) a Dalmatinci a šta da pričam budali kao što si ti pa do prošlog ljeta su u kafičima pisali račune na ruke i 20 godina svi skupa nisu platili 10% ukupno uplačenog PDV-a ... joj kako mi je fizički loše kada budali kao što si ti moram objašnjavati ČINJENICE.... moje mišljenje o SLAVONCIMA ,BOSANCIMA i DALMATINCIMA ili SRBIMA je moje ali ja navodim činjenice, jeli NINO isto što i GLAVAŠ? jeli se u ISTRI urlalo FRANJO FRANJO ili na splitskoj RIVI....

Jeli Sanader iz Žmijna? glup si i nema ti pomoći a čak mi te nije ni žao.

Roberta

******

Komentari (52)

Roberta...
52 Srijeda, 17 Travanj 2013 12:29
anterokovjadrijevic

... Tko te toliko štiti na ovom našem portalu?

Upravo su mi opet srušili upis i izbrisali sve..., a nakon moje telefonske intervencije su mi zaprijetili da će mi ubuduće ZABRANiTI komentirati članke na Ipressu.
Stoga pozivam moje simpatizere da me nastave pratiti na mojem drugom blogu OHRANA Semper Paratus.

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., Brtonigla
(hrvatski socijal-radikal)


Ipress.hr je ovaj komentar zabranio !!


Roberta, po 3.put
                                                                                                             anterokovjadrijević

Ne želim i neću se spuštati na vaš prostački balkanski nivo, nego ću samo ARGUMENTIRANO odgovoriti na vaše tvrdnje u vašem posljednjem komentaru:

Prvo - ja nisam iz Rijeke i nikad nisam u Rijeci završio nikakav fakultet i nikakav tečaj. Ja sam u Beogradu završio (večernju !!) tehničku školu 'Nikola Tesla' u tadašnjoj ulici Narodnog Fronta br. 33. Potom sam (opet uz rad!) završio Elektrotehnički fakultet 1972.g. Završio bih ga i tri godine ranije da me u tome nije sprečavao pukovnik Milanović, koji nam je kao Viši predavač predavao Tehniku Hiperfrekvencija. Vjerovatno mu se nije sviđalo moje ime -Ante, pa sam se žalio tadašnjem dekanu prof. dr Iliji Stojanoviću. On je sazvao fakultetsko vijeće profesora, koje se jako pozitivno izrazilo o meni, te je pukovnik Milanović morao popustiti... i ja sam tek tada diplomirao...

Drugo - citiram tvoje riječi: "jeli se u ISTRI urlalo FRANJO FRANJO ili na splitskoj RIVI....". Ja sobno nisam bio niti bih urlao na splitskoj rivi 'Franjo,Franjo', niti odgovaram za one na splitskoj rivi!
Međutim, dobro se sjećam onih koji su u Pazin došli u onih šest udbaških autobusa u rano proljeće 1992 i vikali uvrede protiv dr. Franje Tuđmana ("Franjo, hoj doma !!"),  među njima je bilo najmanje domaćih autohtonih Istrana i Istrijana.

Čim sam čuo tu vijest i uvečer to vidio na HTV-u, smjesta sam iz Rijeke, odnosno iz brodogradilišta 'Viktor Lenac' otputovao u Pazin i kao dragovoljac se prijavio u 154. istarsku brigadu. I s njima otišao na ličko bojište! 

Treće - citiram te i u ovom: "Jeli Sanader iz Žmijna? glup si i nema ti pomoći a čak mi te nije ni žao".

 Ja sam prvi još 2002. g. upozorio hrvatsku javnost na hohštaplera Sanadera, u svom članku "Pirova pobjeda Ive Sanadera" i to godinu i pol dana prije nego što je Sanader osvojio vlast krajem 1993.g. To što ti "Roberta" to ne znaš, za to ti nisam ja kriv! Inače ne bi laprdala te tvoje budalaštine.
I inače me podsjećaš na onu "Kristinu" iza koje se krio onaj Černjul Vlaški Čobanul. A podsjećaš me i na onog "Landosha", koji je vrlo sličan način laprdao o stvarima o kojima nije imao ni blage veze!

Nego, reci nam koja je razlika između tvog Ivana Nina Jakovčića i Sanadera???

Sapienti sat !

Ante Rokov Jadrijević, BrtoniglaNema komentara: