četvrtak, 14. veljače 2013.

Zoran Milanović je na “pravom putu” makar i prema – “smeću”Vecernji.hr/Milan Ivkošić/Zoran Milanović je na 'pravom putu', makar i prema „smeću“ !/
2. veljače/febr. 2013.

Milan Ivkošić

SUBOTA 2. veljače
Zoran Milanović je na “pravom putu” makar i prema – “smeću”

Unatoč “smeću”, ocjene Moody’sa o nama za Zorana su Milanovića poruka da je “Hrvatska na pravom putu.”

Tko još ima takva premijera, nadnaravno biće koje ne dotiču ovozemaljske nevolje pa u lošoj vijesti vidi dobru, u porazu pobjedu, budućnost u smeću!? Još nije bilo niti jednog nepovoljnog događaja za koji je kriva Vlada, a da premijer u njemu nije našao razlog za samohvalu.

Ta nepojmljiva uvjerenost da su njegove lijepe riječi važnije od ružne stvarnosti govore o bolesti samoljublja, od koje su u davnini bolovale poznate osobe koje su pošto-poto htjele dokazati kako su natprirodne, to jest podrijetlom od bogova i božica. Za vlast koja je trajno nesposobna, politička drama u idućem razdoblju neće proistjecati iz stanja u državi i gospodarstvu, bit će važna samo želja bogolikog Milanovića da se svidi zemlji koju vodi u kaos i propast i tako je izvodi na “pravi put”.


PONEDJELJAK 4. veljače
Pričekajmo rezultate svibanjskih izbora

U ovom društvu koje blista od poštenja jedan nevjerojatan podatak sigurno je slučajan, a ne namješten. Dakle, prema mjesečnom istraživanju Promocije plus potpora Vladi strmoglavo pada, pa bi bilo logično da HDZ-u i Karamarku jača.

Ali ne jača, štoviše, Karamarko je na listi najnegativnijih političara pretekao Čačića i Sanadera i sada je na vrhu.

Nismo čitali da je u posljednji mjesec dana bio sudionik nekih afera, da su protiv njega podnesene optužnice, nije bio ni osobito politički aktivan,

ali su nekim posebnim osjetilom ispitanici Promocije plus oćutili kako je najgori, što su gotovo svi mediji jako, jako istaknuli.

Kad pročitam takve idiotarije plus, sjetim se izborne večeri 2007. godine, u kojoj je Mislav Bago dva sata HTV-ovo gledateljstvo na osnovi rezultata izlaznih anketa držao u uvjerenju da je SDP pobjednik, a bio je gubitnik.

Pričekajmo svibanj.


UTORAK 5. veljače
U karijerističkom stampedu uništavaju HTV

Klanje za pozicije u medijima nigdje nije tako kao na javnoj televiziji. Jer kad si na ekranu ili kad odlučuješ što će i tko će na njemu biti obuzima te osjećaj moći i važnosti, koja ima nacionalno značenje.

Još ako bitku za mjesta biju vlastohlepni ljevičari, onda ima krvi do koljena.

Najprije iz informativnog programa ode Sanja Mikleušević Pavić, pa iz Dnevnika odoše Goran Brozović i Branko Nađvinski, pa s čela Dnevnoga programa ode Robert Zuber, pa iz Zabavnog odleti Velimir Đuretić, pa Goran Radman odbija prihvatiti Ana-Bellu Leikauf i Damira Matkovića kao dopisnike iz New Yorka i Bruxellesa itd.

A sve se to događa samo nekoliko mjeseci pošto je već bila napravljena najveća čistka u povijesti hrvatske dalekovidnice.
Zbog trajnosti i postojanosti određenih kriterija i ljudi, i u novoj Hrvatskoj i u vrijeme bivše države, HTV je bila prepoznatljiva i vodeća. Ljevičari su to načelo u svom karijerističkom stampedu pregazili a i sami mu postali žrtve.

Tako potomci Titovih partizana podjednako uspješno uništavaju zemlju i Hrvatsku televiziju.


SRIJEDA 6. veljače
Na dobitku protivnici zdravstvenoga odgoja

Dolaskom Judith Reisman svi smo izgubili, kaže u intervjuu seksolog Aleksandar Štulhofer.

Pogotovo su izgubili oni koji na nekoliko mjesta zbog golemoga interesa ljudi nisu mogli u dvoranu.

Ali su na dobitku protivnici zdravstvenoga odgoja, jer se napokon stvarno potvrdio bolesni motiv s kojim je uveden.

Evo kako. J. Reisman podsjetila je da je Štulhofer knjigu o seksualizmu u postkomunističkoj istočnoj Europi uredio s Theom Sandfortom koji je - pedofil.

 Žestoko je na to reagiralo Jovanovićevo Ministarstvo, jer se tako žele kompromitirati Štulhofer i zdravstveni odgoj kojemu je on jedan od autora.

Potom je u nizu medija uslijedila potvrda onoga što je rekla dr. ReismanSandfort je bio urednik i suradnik nizozemskog časopisa za pedofile Paidike, u kojem nedvosmisleno sam priznaje da je pedofil.

Hoće li sada, zbog činjenice da zdravstveni odgoj u hrvatskim školama na svoj način pripada svjetskoj pedofilskoj “zajednici”, roditelji još više zavoljeti Jovanovića, Milanovića i njegovu suprugu, jer su im djeci približili planetarno poznate pohotnike!?


ČETVRTAK 7. veljače
Vlasti će prizvodnja ustaša povremeno sigurno zatrebati

Čini se da će se poslije određene stanke ove godine nastaviti - proizvodnja ustaša.

Evo primjera: neki “aktivisti” pripisali su ustaštvo prilogu o Juri Francetiću u HTV-ovu TV kalendaru, pa su svi mediji o tome pisali.

Potom su “aktivisti” ispred zgrade HTV-a napravili predstavu u ustaškim uniformama, policija ih je privela a mediji se ponovno raspisali...

Budući da vlast Kukuriku koalicije nije pokrenula nijednu drugu proizvodnju, povremeno će joj proizvodnja ustaša sigurno zatrebati.


PETAK  8. veljače
Besramna karijera “proslavljenog” Frljića

Prvo treba kao ljevičarska provokacija u kazalištu odjeknuti, pa u predstavi glumce obući u goveđe meso, iznuditi zabranu i ukidanje zabrane, te se pročuti.

Potom tako “proslavljeni” redatelj Oliver Frljić pljucka po naciji, Crkvi, institucijama...,

u želji da sam postane institucijom, i da se, takav, dobro prodaje.

Kazalište “Gavella” napušta tobože zbog cenzure, ali zapravo zbog dobro plaćenog angažmana u Njemačkoj.

Otvoreno pismo koje mu je, opisavši tu obmanu, napisao glumac Siniša Ružić završava riječima “Srami se!”

Ali u Frljića nema srama, jer mu je cijela karijera besramna.


Milan Ivkošić
Večernji list /Obzor)

Nema komentara: