utorak, 23. travnja 2013.

K-Radimir Čačić ili: Hrvati svih zemalja - ujedinimo se !!








Autor ija   
 (slijedi oštar komentar Ante Rokova Jadrijevića !!)
Hrvati svih zemalja - ujedinimo se !!



  Vrhovni sud R.H. u srijedu odlučuje o Čačiću

Riječ je o presudi koju je Čačiću izrekao mađarski sud jer je u Mađarskoj skrivio nesreću u kojoj su dvije osobe poginule

Vrhovni sud u srijedu će raspravljati o žalbi Radimira Čačića, bivšeg prvog potpredsjednika Vlade, osuđenog na godinu i 10 mjeseci zatvora zbog prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Riječ je o presudi koju je Čačiću izrekao mađarski sud jer je u Mađarskoj skrivio nesreću u kojoj su dvije osobe poginule, a nakon što izdrži najmanje polovinu kazne, Čačiću se ostatak kazne može zamijeniti uvjetnom kaznom.

Presudu je u siječnju potvrdilo naše pravosuđe.

ija/VL
 ******
 
Komentari  

#1 Ante Rokov Jadrijević 2013-04-23 22:05

Opet mi Specijalna policija SDP-ovog ministra Ranka Rankovića Ostojića srušila još i ovaj upis (kao što mi to gotovo redovito rade na našem domaćem istarskom portal Ipress.hr !!), nastojim po sjećanju ponovo napisati prethodni svoj komentar.

Dakle, NIHIL NOVI SUB SOLE!

Iako je Država Mađarska svojom presudom kriminalcu i drumskom ubojici K-Radimiru Čačiću ZADRŽALA PRAVO prvenstva u njegovoj presudi na 22. mjeseca zatvora (što znači da za njega može u svakom trenutku zatražiti da tu kaznu u cijelosti mora odslužiti u mađarskom zatvoru), to mađarska Država ipak ne radi, jer lukavo s našim komunjarama pokušava trgovati sudbinom K-Radimira Čačića, e da bi time ostvarila sebi najpovoljniji status u pljački naše INA-e !!!

A naše hrvatsko 'Krivosuđe' je tu samo Marioneta Soroševe judeosatanerije i tu naš novi ministar 'pravosuđa' Orsat Miljenić ima potpuno i čvsto vezane ruke!!

A da predsjedniku Vrhovnog suda R.H. BRANKU Hrvatinu i ne govorim!

Ukratko, učinimo sve što je u moći naših najoštrijih pera da se ta naprljavija politička trgovina u nas Hrvata - spriječi svim našim silama!!

Hrvati svih zemalja - ujedinimo se !!


Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing,, Brtonigla, Istra,
(hrvatski socijal-radikal)




Nema komentara: