ponedjeljak, 28. ožujka 2011.

Je li ovo najava 'Radosne vijesti' ?!


Ipress.hr/ Gotovina preko odvjetnika poručio da nema potrebe za prosvjedima

Gotovina preko odvjetnika poručio da nema potrebe za prosvjedima

Objavljeno: 27.03.2011. | 21:50

(slijedi komentar Ante Rokova Jadrijevića)

Je li ovo najava 'Radosne vijesti' ?!


General Ante Gotovina poručio je preko svog odvjetnika Luke Mišetića da nema potrebe organizirati prosvjede koje su neke braniteljske udruge najavile za 16. travnja, dan nakon najavljene haške presude trojici hrvatskih generala.

"Uvjereni smo da je jedina pravedna presuda oslobađajuća i da će Gotovina u vrijeme kada su prosvjedi najavljeni već biti na putu u Hrvatsku", kazao je Mišetić u telefonskoj izjavi za Hinu.

Ustvrdio je da Gotovini, kao ni njegovu braniteljskom timu, nije jasno zašto je netko pozvao na prosvjede tri tjedna prije nego što je presuda objavljena.

"Ako tvrde da imaju pouzdane informacije da će presuda biti osuđujuća, moraju otkriti odakle im, a ja sam uvjeren da nitko nikakvu 'insidersku' informaciju nema", kazao je Mišetić.

Dodao je da je uvjeren da će Gotovina biti oslobođen, jer nakon tri godine rada na slučaju zna što je u sudnici dokazano, a što nije.

Iako ne želi prosvjede Gotovinu je, po Mišetićevim riječima, razveselio poziv hrvatskih biskupa katolicima u Hrvatskoj na post i molitvu za pravednu presudu hrvatskim generalima.

Prosvjed u znak potpore "kriminaliziranim, pritvorenim i osuđenim hrvatskim braniteljima" najavili su Akcija za bolju Hrvatsku (ABH) i Udruga hrvatskih branitelja 1990-1996 iz Domovinskog rata.

Dan nakon izricanja presude trojici generala Anti Gotovini, Mladenu Markaču i Ivanu Čermaku, prosvjed bi se trebao održati na zagrebačkom Trgu bana Jelačića.

Gotovina, Čermak i Markač optuženi su za zločine nad lokalnim srpskim stanovništvom tijekom i nakon Oluje u ljeto 1995. Suđenje na Međunaronom kaznenom sudu za bivšu Jugoslaviju počelo je u ožujku 2008. a tužiteljstvo je zatražilo da se Gotovinu osudi na 27, Markača na 23 i Čermaka na 17 godina.

Gotovina je u pritvoru od prosinca 2005. kada je uhićen na Kanarima, dok su se Čermak i Markač dobrovoljno predali u ožujku 2004. (H)Komentari (2)

Je li ovo najava 'Radosne vijesti' ?!

2 Ponedjeljak, 28 Ožujak 2011 09:19

anterokovjadrijevic

Neka ne brinu naš general Ante Gotovina i njegov odvjetnik gosp. Luka Mišetić: Ako je ovo najava 'Radosne vijesti', onda Hvala Bogu i američkim katolicima, jer bez njihove pomoći nje ne bi bilo.

U tom slučaju mi ćemo svoj prosvjed, odnosno naše velike demonstracije bez problema pretvoriti u naše radosne manifestacije - zahvalnosti Americi, dok smo Bogu ionako zahvalni što još postojimo i trajemo!

Ako pak bude obratno, onda ćemo pokazati onima na Zapadu koji nas uporno sotoniziraju, da ćemo se još jednom muški suprostaviti Londonu, kao centru svjetske sotonerije - a to važi i za Amsterdam, koji njegova judeomasonerija još uvijek zove 'New Jerusalem'!

I konačno: imamo mi i bez svega toga protiv čega prosvjedovati: Protiv 'Gedža s Pantovščaka' i protiv Udbo-fašizma s Pantovščaka. A da 'Jacu-čobanicu', 'Jacu-podanicu' i 'Jacu - zlu vješticu' i ne spominjemo posebno!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., Brtonigla
(jedini hrvatski socijal-radikal)

hrvat

1 Ponedjeljak, 28 Ožujak 2011 08:47

hrvat

Da li je netko čuo na hrvatskim TV programima snimku izjave odvjetnika generala Gotovine?

Ako su je objavili ja se ispričavam. S obzirom da je kod nas 99 posto medija u službi vlasti, prepričavanje odvjetnikove izjave ne znači ništa.

Žele samo da stoka s.z. miruje u staji, tako da je lakše muzu.

Ako je to g. Gotovina stvarno izjavio, ja mu se ispričavam.

Nema komentara: