srijeda, 8. rujna 2010.

Vladimir Šeks je Veliki Meštar svih hulja!

AMAC-Hrvati.com/ Spectator: 'Tko je dakle Veliki Meštar? / 8. rujna 2010.


Komentar Ante Rokova Jadrijevića


Vladimir Šeks je Veliki Meštar svih hulja!


U ovoj priči gosp.Spectatora fali – Vladimir Šeks. On je pravi Veliki Meštar svih hulja!


Evo i dokaza: uoči smrti Prvog i jedinog Predsjednika dr. Franje Tuđmana, Šeks se lukavo smjestio uz bok tadašnjeg predsjednika hrvatskog Sabora dr. Vlatka Pavletića. I čim je dr. Franjo Tuđman umro, dr. Vlatko Pavletić je postao v.d. predsjednika Republike, a Šeks je automatski stupio na njegovo mjesto predsjednika Sabora. Taj interregnum dr. Vlatka Pavletića je trebao trajati tri mjeseca, nakon kojih bi se raspisali novi izbori za Predsjednika Republike. No, lukavi i podli Vladimir Šeks je iznenada sam raspisao nove izbore već kroz mjesec dana i na taj način spriječio bilo kakvu konsolidaciju poljuljanog HDZ-a. Time je Vladimir Šeks otvorio put Račanovom SDP-u prema Banskim dvorima.


Dalju igru je preuzeo Ivica Račan, koji je dobio izbore od 3. siječnja 2.000.g., u koaliciji s gosp. Budišom i njegovim HSLS-om. Međutim, Račan je odbio podržati kandidaturu Budiše za predsjednika republike, tako otvarajući put autsajderu Mesiću do trona na Pantovščaku!


Dakako, i priča s američkim ambasadorom Williamom Dale-om Montgomeryijem je točna (o tome sam nekoliko puta pisao u hrvatskom 'Fokusu' 2004. i 2005.g., a pogotovu u mom članku "Beskrajna g-lupetanja Stipe Mesića o tzv. Pravnoj državi". Pa, ipak, da nije bilo Šeksa i Račanove izdaje, Mesić ne bi prošao...


Držim da je prljava uloga Vladimira Šeksa bila presudna. Ona se ponovila početkom proljeća 2002.g., kada je Vladimir Šeks, tada najnepopularniji član HDZ-a, progurao Sanadera na čelo HDZ-a. U tome mu je, nažalost, pomogao njegov nesretni osječki pajdaš Branimir Glavaš i njegovi 'borbaši'...


Vladimir Šeks je i treći put odigrao prljavu ulogu, kada je umjesto odbjeglog Sanadera na čelo HDZ-a instalirao svoju prilježnicu Jadranku Kosor, alijas Jacu Vlaisavljević.


Otkuda tolika moć Vladimiru Šeksu?


Ja držim, i to hrabro iznosim u javnost: on je Židov, iza kojega stoji najmoćnija svjetska sila - judeomasonerija! A to znači London i New York!


Srećom, Washington se polako ali sigurno distancira od njih. A i Pariz se ohladio. Ljudi su konačno spoznali tko je izazvao ovu golemu svjetsku krizu i tko je glavni krivac za ratove u Iraku i Afganistanu! To je nedvojbeno svjetska judeomasonerija, s glavnim centrima u Londonu, New Yorku, Parizu, Milanu.....itd.!


Na nama je da stanemo nogom za vrat našem Velikom Meštru svih hulja u Hrvatskoj - Vladimiru Šeksu!


A ja sam svoj dio tog posla odradio jutros na mom blogu 'Semper Paratus Croatiae', u svom odgovoru-komentaru na tekst gosp. Hrvoja Hitreca, predsjednika Hrvatskog kulturnog vijeća, objavljen na HaKaVe.org pod naslovom: 'Otvoreno pismo HDZ-u'


Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

(hrvatski socijal-radikal)


Nema komentara: