ponedjeljak, 8. ožujka 2010.

Poziv na potporu!

Poziv na potporu!


Kameradi i suborci, prijatelji i znanci!

Hrvatska braćo i sestre!


Obraćamo vam se kao provjerenim domoljubima svjesnima neprijateljske ugrozbe kojoj je Hrvatska izložena. Kako i sami znadete, tamni su se oblaci nadvili nad naciju i državu Hrvata. Hrvatska je danas prepuštena na milost i nemilost koaliciji anacionalnih domaćih izdajica i judeomasonskih „neimara“ novoga svjetskog poretka. Ugroženi smo kao nikada u svojoj tisućljetnoj povijesti. Na putu smo da izgubimo doslovno sve, ako se žurno ne dignemo na pravedni otpor!


NOVA HRVATSKA DESNICA, kao i do sada, nastavlja u najtežim uvjetima svoju državotvornu nacionalnu borbu. Najbolji je dokaz njezina ispravnog stava okolnost da su se sve budale i hulje protiv nje urotile, da ju nenarodni režim, kao jedinu stranku, nije ushtio registrirati, da su židovskim rovarenjem, čak i u Chicagu kamo su se sklonile, privremeno zakočene desničarske novine Ultimatum!, najradikalniji glas narodnoga bunta i volje za samoodržanjem.


Hrvatska braćo i sestre!


Od prvoga siječnja 2010 brojimo takozvano osno vrijeme, tisuću dana ključnih za spas hrvatske Države i Nacije te za početak njihove temeljite obnove. Mi ćemo i nadalje, a osobito u tom usudbenom razdoblju, biti dostojni zadaći koja nas je dopala, ispunjat ćemo svetu dužnost spram hrvatskoga roda.


U uvjetima posvemašnje marginalizacije i ostracizma, prešućivanja, embarga i progona, međutim, potrebna nam je intelektualna i politička, moralna i materijalna pomoć. Potrebni su nam novi, nepotrošeni, nekompromitirani, beskompromisni, pošteni i marljivi, samozatajni i odani, domoljubni i stegovni ljudi.


Potrebna nam je i novčana potpora. Želimo ojačati naše redove, pospiješiti borbene kapacitete. Želimo razgranati našu djelatnost, pokrenuti nove projekte i akcije, obnoviti desničarske novine Ultimatum!, izdavati publikacije, priručnike, knjige Mladena Schwartza i drugih naših pripadnika.


Ova država na izdisaju ne će nam i ne može pomoći. Zato se obraćamo vama, nacionalnim i državotvornim Hrvatima. Budite uz nas, pridružite nam se u svetoj borbi za Dom!


Koliko možete, poduprite našu borbu financijski kao sponzori, donatori ili mecene. Naručite veće količine knjiga Mladena Schwartza. Pronesite ovaj apel svojim suborcima. Pokažite da u ovom narodu još ima takvih koji zdravo hrvatski dišu, koji se ne daju zastrašiti, i pripravni su na osobnu žrtvu za ljubav svete nam Domovine. To smo dužni našoj junačkoj mladosti, koja je pala da bi Hrvatska živjela i opstala bez stranih tutora, a ne da bismo je prodali i rasprodali kozmopolitskim vagabundima.


Jamčimo vam da će svaka kuna biti potrošena na napredak naše borbe: za opremu ureda, promičbeni rad, putovanja po terenu, djelatnost s mladeži, posvemašnje snaženje našega pokreta. Ne dajte zadovoljstvo neprijatelju da zakoči našu djelatnost!


Solidarnost se uvijek isplati. Na kraju puta čeka nas uistinu slobodna i suverena, samostalna i nezavisna Država Hrvatske Nacije. Jedina alternativa jest sramotna kapitulacija i nacionalna smrt.


Borba se nastavlja – za Dom Spremni!


GLAVNI STAN NOVE HRVATSKE DESNICE


[Priloge iz Domovine molimo upućivati poštanskom uplatnicom,

a iz inozemstva putom Western Union uplate. Oboje na naslov:

Ankica Lučić, Bolmanska 6, 10000 Zagreb / Hrvatska.

Tel./Fax: RH-Zgb.-3700-169.

Munjopis (e-mail): mschwartz@inet.hr]


Nema komentara: