subota, 26. prosinca 2009.

NAMJEŠTANJE IZBORA U REPUBLICI HRVATSKOJ

 

Mr.sc. Miljenko Marić, Zadar Wed, 23 Dec 2009

 
 NAMJEŠTANJE IZBORA U REPUBLICI HRVATSKOJ
        (uz komentar Ante Rokova Jadrijevića!)     U Republici Hrvatskoj postoji kontinuirano namještanje izbora (lokalnih, parlamen-tarnih i predsjedničkih), a koji su poticani od strane pojedinih regionalnih vođa


. Isti preko takva načina osvojenja vlasti posjeduju političku moć s ciljem kako bi skrili svoja kriminalna djela i ostali nekažnjeni.


Slijedeći su načini namještanja izbora u RH, koji više nisu uopće tajna:


1. Potplaćivanje narko birača. Na dan izbora idu po kafićima,

mračnim sobama i sjenicima te izvlače narkomane dajući im novac da

idu glasovati za njihova kandidata. U Hrvatskoj ima oko 600 tisuća

narko birača.


2. Po pojedinim naseljima zaokružuje se za ljude koji su u inozemstvu ili za građane koji ne izlaze na izbore, ali netko ih drugi zaokruži ili su umrli pa se i njih zaokruži.


3. Regionalne vođe na dan izbora kontroliraju biračka mjesta i spiskove, a kada se biračka mjesta zatvore preko kriminalnih skupina kontroliraju i brojenje glasova.


4. Takođe organiziraju dovoženje brodovima biračkih kutija sa naših otoka i tijekom plovidbe ubacuju se novi listići ili se zamjene nove napunjene kutije.


5. Neophodno je provijerit i GONG s ciljem da li su i oni umiješani u lažiranje izbora iz razloga što su do sada manje više pojedini izbori lažirani, a Gong je navodno „budan i brižan“ da se ne manipulira izborima.


Spona između regionalnih vođa i kriminalnih skupina u RH je jaka i zbog toga utječu na izbore rezultate u pojedinim regijama. Zajedno vode izborne kampanje i uvijek imaju ljude na koje mogu računati.


Može se reći da su gore navedene kriminalne radnje najopasnije za civilizirano društvo, jer izravno ubijaju demokraciju i stvaraju atmosferu nesigurnosti i nepovjerenja kod hrvatskih građana.


Sada u Hrvatskoj vlada depresija, koja je povezana sa kriminalnim izborom uvijek istih regionalnih vođa i njihovih poltrona u pojedinim regijama. Zbog takvih izbora u Hrvatskoj se ne pokreće nikakvo gospodarstvo te ne vlada nikakvo slavno radno raspoloženje hrvatskih građana. Kao takvi nemaju više što ponuditi hrvatskim

građanima kao što su radna mjesta, sigurnost i dr. Ne mogu izložiti nikakvu ideju koja bi donijela prosperitet u RH.


U Zadru, prosinac 2009. g.


Mr.sc. Miljenko Marić


* * * * * *


Komentar: Anonimous (by mail)

Wed, 23 Dec 2009 17:09:26 +0100


Kad smo već kod namještanja, zanimljivo je pročitati ovaj tekst, tekst se ne bavi izborima, ali autor g. Ivezić navodi jednu zanimljivu stvar glede numeriranih listića, na samom kraju teksta je, u fussnoti:


Možda da obavjestite ljude da pripaze na ovo:

http://www.hous.hrvati-amac.com/Mesic_gori.html


[*] Na obim su Mesićevim izborima na biračkim mjestima birački listići bili numerirani, složeni po redu, s brojevima prema gore. Birač bi došao, glasno izgovorio ime i prezime, to bi glasno ponovio član povjerenstva i svi bi vidjeli da se upisuje da je baš osoba toga imena i prezimena glasovala. Svi su vidjeli i to, da je baš ta osoba dobila baš listić toga i toga broja. Nije to bilo teško pratiti. Na svakome je mjestu bilo 600-800 potencijalnih birača pa je valjalo isprintati 15-16 stranica sa završnim zadnjim trima brojkama (koje su na tome biračkom mjestu jedinstvene). Kako su birači dolazili, tako ih se po redu i upisivalo uz te brojeve. Pri brojidbi je glasova trebalo, pak, samo zapisivati broj listića i za koga se na tome lističu glasovalo.


Kasnije se usporede ta dva popisa i zna se da je NN imao listić broj XY te da je

na listiću broj XY zaokružen, recimo, Mesićev protivnik te da je, dakle,

NN glasovao protiv komunista.


Kada se to utvrdi, otkaz dobiva takav zaposlenik u državnoj ili gradskoj službi ili firmi, kooperant, nabavljač itsl.


Isto vrijedi i ako članovi obitelji takva zaposlenika "krivo" glasuju.


Ne radi se o ekscesu ili mogućnosti ekscesa, nego o izborima koji su javni po direktivi Jadranka Crnića, koji je bio nametnut za predsjednika Ustavnoga suda mjesec-dva prije prvih a otišao s toga mjesta mjesec-dva poslije drugih Mesićevih izbora!


2009/12/23 josip pecaric <pecaric@element.hr <pecaric@element.hr>>

 


Komentar: Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., Brtonigla (webmaster)


Da sutra ne bismo rekli da nismo znali !!


Zbog otkrivanja potpuno iste prljave izborne prijevare i istog prljavog izbornog postupka (kakvog ovdje opisuje g. Ivezić), ja sam, Ante Rokov Jadrijević, bio 2005.g., nakon izbora za lokalnu i regionalnu samoupravu u Brtonigli bio tužen od našeg polupismenog općinskog tajkuna i „Grande Sheriffo-a“ Franco-a Cattunar-a, i zbog toga u Općinskom sudu u Bujama bio osuđen na 25 dana zatvor – zbog klevete.


Taj se predmet još uvijek nedovršeno vodi u Općinskom sudu u Bujama pod posl. br. K-277/05, a sudac i predsjednik Županijskog suda u Puli, dr. sc.Aldo Radolović, nakon svojskog dvoipogodišnjeg otezanja i zadržavanja tog predmeta, bio je nagrađen lukrativnim i unosnim mjestom suca i podpredsjednika Ustavnog suda R.H.


Budući da sam se u međuvremnu (prije toga) žalio i predsjedniku Vrhovnog suda R.H. g. Branku Hrvatinu protiv Alda Radolovića – i to bezuspješno – napisao sam 27. rujna 2007.g. svoj veliki članak Predsjednik Vrhovnog suda R.H. gosp. Branko Hrvatin ne može biti predsjednik Državnog izbornog povjerenstva, što je bilo objavljeno na našem najboljem portalu AMAC-Hrvati, a prošle godine i na mojem blogu OHRANA Semper Paratus. Tamo je bio spomenut u kriminalnom kontekstu dr. Ivica Crnić, sin Jadranka Crnića. Pa svejedno se sve to još dvaput ponovilo!


Pa neka bude zabilježeno za našu idiotsku povijest: Bilo je to za vrijeme „slavne“ vladavine predsjednika Mesić-džudže, a na veliku radost i zadovoljstvo srpskog GONG-a u Republici i Državi Hrvatskoj!


Hoće li nam se sutra, 27. prosinca 2009., g. ta Udbomafijaška povijest ponoviti?


Ja se bojim da hoće!


Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., Brtonigla

(hrvatski socijal-radikal)


Nema komentara: