nedjelja, 22. studenoga 2009.

Ujedinjenje hrvatskih nacionalista i desnicara


Šime Tolic, Stuttgart Fri, 20 Nov 2009
Dopredsjednik glavnog stozera Autohtone- Hrvatske stranke pravaUjedinjenje hrvatskih nacionalista i desnicara


Globalizacija sve vise napredaju, i njen konacni cilj nova svijetska drzava je sve bliza, ona korak po korak rusi sve za sto vrijedi zivjeti, kao naseg trojedinog Boga, naciju i obitelj. Klasicnu obitelj sa muskarcom, zenom i djecom, zele unistiti time sto zakonom izjednacavaju istospolne i heteroseksualne brakove, sto poticu pobacaj, i velicaju nemoral.

Idealni globalizirani covjek kojeg sanja internacionalna liberal-masonerija u novoj svijetskoj drzavi ce biti materijalist i egoist, njegov novi Bog ce biti novac, i samo za to ce zivjeti; komunizam je nekada ubijao tijelo covjeka, liberalizam mu ubija duh i cini ga sretnim robom materije.

Hedonisticka zapadna Europa propada, kao sto je nekada propalo Rimsko carstvo, koje je se odalo nemoralu, i zbog toga što je – zbog pada vlastitog nataliteta – bilo prisiljeno pripustiti barbarske narode u svoje carstvo, pa i u sam Rim. Time je zapečatilo svoju sudbinu.

Zapadna Europa je zrtva onoga sto je nova ljevica 1968. zapocela odkada je pocela rusiti europsku krscansku kulturu i civilizaciju, pod kojom je Europa postala najbogatiji i razvijeniji kontinent svijeta. Destruktivni rezultat nove ljevice je nova Europa bez Boga, bez ideala i bez vlastitogsvojim identiteta. Takvu Europu ce lako osvojiti narodi sa svojim Bogom, svojim idealima i svojim sačuvanim identitetom, kao sto su to narodi Islamskog svijeta.

Globalizaciji ide na ruku sto se istinski domoljubi, nacionalisti i desnicari ne mogu sloziti, prije svega zbog egoizama i osobnih interesa svojih vođa, kojima je toliko jak da im je cak i iznad nacije i naroda.

Zato pozivam sve vodje hrvatskih nacionalistickih i desnih stranki i pokreta da napokon prestanu biti egoisti, da prestanu misliti samo na sebe , sebe i sebe! Osobni interes treba odbaciti, i napokon stati u sluzbu naroda. Svijet nije vidio drzavu sa 4,5 milijuna stanovnika a da ima 10 desnih stranki, Njemacka ima 82 milijuna stanovnika i samo tri desne stranke, imenom NPD, DVU i Republikance.

Trebamo se odrece svojih malih egoizama i svojih malih interesa i napokon ustati u obranu svog zavičaja i domovine, prije nego sto ju globalizacija proguta. Potrebna nam je jedna jedina jaka stranka na našoj desnici, koji bi se mogla zvati "HRVATSKA DESNICA" ili "UJEDINJENI HRVATSKI NACIONALISTI", u takvu stranku bi se trebale prikljuciti sve desne i nacionalne struje u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, to su po meni HSP, A-HSP, HČSP, HSP 1861, HSP-dr. Ante Starcevic, HOP, SHP (Stranka hrvatskog prava), HPB (Hrvatsko pravasko bratstvo), Jedino Hrvatska, Nacional demokrati, NHD (Nova hrvatska desnica) i ljudi kao Marko Franciskovic, Emil Cic, Tomislav Dragun, Ivo Matanovic, Vjekoslav Skreblin, Ante Rokov Jadrijevic, Damir Hodzic i ostali istinski rodoljubi.

Moramo se ujediniti, pruziti ruku bratsku jedni drugome, jer smo krscani i jer je vrijeme da se oprosti i gleda u buducnost za novu ponosnu, jaku, bratsku i nezavisnu Hrvatsku!

Ustanimo radi nase djece, ne smijemo dozvoliti da ih odgaja judeo-masonska internacionala u anti-krscanskom duhu. Dokazimo da smo se mi Hrvati opametili, i da vise nikada necemo dozvoliti da nas tudjin na koljena baci, a taj novi tudjin je Europska unija. A taj anti-krscanski monstrum moze jedino pokoriti jaka hrvatska desnica!

Sime Tolic, Dopredsjednik glavnog stozera Autohtone- Hrvatske stranke prava

Bog i Hrvati

http://hpstuttgart.blog.hr/
hp-hpp-stuttgart@hotmail.de


Nema komentara: