petak, 28. studenoga 2014.

Josipović: Ja sam osobno radio za Documentu i u Documenti!



Dragovoljac.com/Višestruko potvrđena optužnica Hrvatskoga nacionalnog etičkog sudišta/                 
Nedjelja, 23 Studeni 2014

Autor Marijan Majstorović   


Josipović: Ja sam osobno radio za Documentu i u Documenti!
»Ja sam osobno radio za Documentu i u Documenti. Oni i danas kada promatraju i prate postupke rade po predlošku kojeg sam ja napisao«, govorio je Ivo Josipović 7. prosinca 2012. za bratsku B92 srbijansku televiziju.



(https://www.youtube.com/watch?v=OehTXsb9fG8&feature=youtu.bet=32m49s).      Time je Josipović priznao svoju izdajničku prošlost i višestruko potvrdio optužbu Hrvatskoga nacionalnog etičkog sudišta da je veleizdajnik kojemu nema premca.
Pritom je izjavio i ovo: »Još nismo nikog osudili za Oluju« (https://www.youtube.com/watch?v=OehTXsb9fG8). Strašno da strašnije ne može biti.

Trenutačno najvažnije pitanje u Hrvatskoj je tko će biti novi stanovnik Pantovčaka.

Ostane li crveni predsjednik Ivo Josipović crno nam se piše. Otiđe li crveni predsjednik s Pantovčaka nastupit će vrijeme obnove hrvatske državnosti i povratak izvornim hrvatskim korijenima. A kako će stvarno biti, u rukama je Hrvata i Hrvatica.

Bude li na izbore izašlo više stvarnih Hrvata i Hrvatica od nestvarnih i imaginarnih Josipovićevih „građana“ i „građanki“, pobijedit ćemo crvenu aždaju i vratiti Hrvatsku na pravi Tuđmanov državotvorni put. Postavlja se pitanje kako to izvesti i kako nadvladati svekolike medijske manipulacije? Nikako drukčije nego masovnim izlaskom hrvatskog naroda na izbore.

• Nakon višemjesečnih odugovlačenja napokon su Milanović i Josipović morali popustiti. Bojeći se kršenja Ustava RH nevoljko su odlučili da prvi izborni krug bude 28. prosinca. To je datum koji im nikako ne odgovara, jer tih dana Hrvati katolici i Hrvati vjernici žive u posebnom raspoloženju i njihov glas zasigurno ne će dobiti bezbožnik Josipović, nego praktična vjernica Kolinda Grabar Kitarović.

Drugi izborni krug ipak ide na ruku crvenima, jer 11. siječnja Hrvatsku su uglavnom napustili brojni iseljeni Hrvati i otišli u svoje nove domove, a i to je vrijeme kada se sa zimovanja vraćaju pripadnici bogatijega sloja Hrvata a to su uglavnom potomci jugo-crvenih. Unatoč tomu, za nadati se je da će i u drugom krugu pobijediti domoljublje, razum i svijest većine hrvatskoga naroda.

• Prošao je i Vukovar. Ni ove godine crvena bratija – koja nikada nije željela hrvatsku državu – nije uspjela prevariti hrvatski narod. Nije im pomogla ni Radmanova jugo-televizija, a ni EPH-ova hobotnica.

Kao i prošle godine vladajući su lagali da u Vukovaru postoje nekakve dvije kolone. Istina je da je ove godine, kao i prethodne, bila jedna službena kolona, samo je ove godine kompletan državni vrh, diplomatski zbor i dio braniteljskih udruženja, krenuo je iz kruga vukovarske bolnice, te da su visoki dužnosnici na Memorijalno groblje ušli sporednim putem,

a poslije polaganja vijenaca, ceremoniju su napustili prije nego što je završen službeni protokol. Bilo je to više nego sramotno.

• Milan Bandić je pušten iz Remetinca kako sam i najavio. Hoće li ga braća iz SDP-a ponovno zatvoriti ovisi o tomu hoće li Ivo Josipović ponovno biti hrvatski predsjednik. Dogodi li se to, Milana Bandića ne će moći spasiti ni Marijan Hanžeković.

• Nastavljaju se pobjde HDZ-a na izborima za mjesne odbore. U Zadru je HDZ pobijedio SDP sa 122 : 39. HDZ-u 28 odbora, SDP-u 1! HDZ je ostvario premoćnu pobjeda i u Netretiću. Od 16 vijeća HDZ odnio pobjedu u njih čak 10!

Nakon ponovljenih četničkih izjava Vojislava Šešelja hrvatski predsjednik Ivo Josipović osudio je čelnika srpskih radikala i pritom izjavio: "Nakon sramotnog priopćenja na Dan sjećanja na žrtve Vukovara, Šešelja treba vratiti u Haag".
Ovo je krajnje licemjerno od Josipovića ako znamo da je on tijekom Domovinskoga rata čekao iz prikrajka da pobijede Srbija i JNA i godine 2007. Veleizdajnički surađivao s agresorskim veleposlanikom Radivojem Cvetićaninom.

Uz to, sve ono što je kasnije javno govorio i pisao, poslužilo je agresorskoj Srbiji na Sudu u Den Haagu da pokuša obraniti se od hrvatskih optužbi za počinjeni genocid u Hrvatskoj.

Svjetska zajednica ponavlja grješke u pomaganju agresoroskoj Srbiji. Iz zatvora pušta četnika i ratnog zločinca Šešelja a da ga nije osudila.

Čini isto ono što je učinila i tijekom suđenja Slobodanu Miloševiću.

Tu je i neobjašnjena odluka Vijeća ministara o ukidanju sankcija Miloševićevoj obitelji i pomagačima.

Svjetska zajednica nije javno osudila Srbiju zato što je ugostila ruskog predsjednika Putina, dok je Rusija izolirana zbog agresije na Ukrajinu.

Svjetska zajednica šuti i na vojne vježbe Srbije i Rusije uz samu hrvatsku granicu, dakle granicu EU-a i NATO-a!

No, za nas je važnija činjenica da šuti hrvatska vlast. Predsjednik Vlade Milanović i dosadašnji predsjednik Josipović cijeli su slučaj tek mlako komentirali, a ne pada im napamet - kako se ne bi zamjerili Srbiji - sazvati sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost!

Gužva oko replike kninske zastave je završila pogubno za bukače u Hrvatskome saboru i izvan njega. Onoga časa kada je obznanjeno da je sporna zastava završila u rukama udruge "Žene u Domovinskom ratu" zašutile su usijane glave.

Time se Kolinda Grabar Kitarović ne samo obranila od ovih napasnika, nego je tim mudrim činom obranila Domovinski rat i ono najsvetije u njemu.

A što se same zastave tiče, za nju su se borili oni koji joj se nikada ne klanjaju. A momci iz HDSSB-a su se tobože bunili samo iz razloga što nikako ne mogu preboljeti poraz u Osijeku od svoje donedavne stranke – HDZ-a.

Bivši ravnatelj policije Oliver Grbić, prozvao je Mladena Bajića i Ivu Josipovića zbog zaustavljanja istrage u Aferi Kamensko. Josipović i Bajić šute jer nemaju što reći u svoju obranu.

• U Drvaru je provedena ekshumacija posmrtnih ostataka skupine hrvatskih civila s područja Drvara koji su ubijeni na početku Drugoga svjetskog rata i među kojima je bio i tadašnji drvarski župnik Waldemar Maksimilijan Nestor. Posmrtni su ostatci izvađeni iz masovne grobnice Trubari na području općine Bihać.

Provedenom istragom utvrđeno kako se radi o posmrtnim ostacima civila hrvatske nacionalnosti ubijenim u srpnju 1941. godine.

• Na obljetnicu stradanja Vukovara i Škabrnje, 18. studenog, obilježena je 23. obljetnica utemeljenja Herceg-Bosne i dan Županije Zapadnohercegovačke. Da je Herceg-Bosna ostala na životu, u susjednoj državi ostalo bi puno više Hrvata i Hrvati bi nadzirali puno veći teritorij.

• Na utakmici u Milanu nisu pobijedili Željko Jovanović, Ivo Josipović, Ranko Ostojić i Zoran Milanović. U Milanu je izgubila Hrvatska za koju ove prethodne nije ni najmanje briga. Sve dotle dok kazne ne budu plaćali oni koji nas sramote po svijetu i na našim stadionima ne će biti mira u državi.


Nema komentara: