ponedjeljak, 23. travnja 2012.



Autor hrsvijet.net   








   Predsjednik HHO-a Ivan Zvonimir Čičak izjavio je kako HHO nikome nije dijelio informacije o stanu predsjednika Ive Josipovića, pa ni HDSSB-ov Igor Češek tu informaciju nije mogao dobiti od strane HHO-a.

- Laž je da je bilo tko pa tako i Češek od nas dobio bilo kakvu informaciju. To jednostavno nije moguće jer mi to ne smijemo. Ponavljam, nitko iz HHO-a nije razgovarao s gospodinom Češekom, za kojeg prvi put čujem od vas, niti s bilo kojim drugim zastupnikom HDSSB-a, kazao je Čičak u izjavi za Politiku Plus.

Međutim, na pitanje o informacijama vezanim za stan Ive Josipovića, Čičak je suzdržan.

- Ni na to vam pitanje ne mogu odgovoriti. Ono što mogu reći je da HHO raspolaže s ogromnom arhivom koju upravo ovih dana pregledavamo i u kojoj ima šokantnih podataka, otkrio je Čičak ne želivši odgovoriti postoji li među tim dokumentima bilo što o stanu predsjednika Josipovića.

Josipović: Češek lažima želi diskreditirati mene i antifašistički pokret

Prema tvrdnjama Ive Josipovića, zastupnik Igor Češek iznio je laži.

-Pokazao je kako ne poštuje ni institucije ni dostojanstvo pojedinca.
Stan je moja obitelj 2006. kupila od privatnih vlasnika. Izgrađen je sedamdesetih godina i otkupljen kao društveni, ustvrdio je predsjednik Ivo Josipović. Riječ je o očitoj laži koju je izgovorio gospodin Češek i ta laž pokazuje koliko nisko može pasti politika, dodao je Josipović

'Takav istup ima tendenciju da svakoga uprlja, oni koji su spremni na ovakve laži žele diskreditirati mene i antifašistički pokret', rekao je Josipović.

Josipovićev stan izuzet iz nacionalizacije

Peterosobni stan u zagrebačkoj Palmotičevoj ulici glasi na predsjednikovu suprugu Tatjanu, tvrdi Dnevnik.hr.

Kupljen je od privatnih osoba. Doduše stan se nalazi u zgradi upisanoj kao društveno vlasništvo. Gruntovnica je to izbrisala na zahtjev Josipovićevih

jer je njihov stan bio izuzet od nacionalizacije.

No zanimljivo je što u istoj zgradi stan izuzet od nacionalizacije posjeduje i Josipovićeva punica Zorka Klepac.

Međutim, za predsjednika su to sve konstrukcije.

(R.H.) - hrsvijet.net



 

Nema komentara: