srijeda, 20. siječnja 2010.

Zar i ti, ba…..Munire Podmuljače!

AMAC-Hrvati.com/dk Samobor/Zar i ti, ba…..Munire Podmuljače!/

13-06-2008

Zar i ti, ba…..Munire Podmuljače!

Uvodna napomena Webmastera:

Jučer, 21. siječnja 2010.godine, Programsko vijeće HTV-a smjenilo je Glavnu urednicu Informativnog programa, gospođu Hloverku Novak-Srzić i to s deset glasova ZA i jedan glas PROTIV (časne gospođe Anje Šovagović!). Među deset onih koji su glasovali ZA smjenu Glavne urednice IP-a bio je i opskurni Munir Podumljak, predsjednik jedne od oko 35.000 tzv. „nevladininih udruga“. A ZA je glasovala i Marina Škrabalo, kćerka opskurnog Ive Škrabala, bivšeg saborskog zastupnika, liberala, koji se „proslavio“ kad je u našem hrvatskom Saboru zastupao stav da Republika Hrvatska oprosti Sloveniji dug za neisporučenu električnu energiju iz zajedničke NE Krško, u iznosu od 265 milijuna eura! I to se i dogodilo! Dakle, ne pada žuta i trula jabuka od svog žutog i trulog stabla! E, pa da vidimo s koje je trule bosanske kruške pao i taj opskurni Munir Podumljak!

Tekst pred Vama danas je objavljen prije godinu i pol dana na našem najboljem Web portalu AMAC-Hrvati (www.amac.hrvati-amac.com)

* * * * * *

Sarajevsko 'Bijelo dugme' svojedobno je pjevalo, parafraziram:
Tako ti je mala moja (zemljo) kad ljubi 'Bošnjak' (prije smo naše nekadašnje prijatelje zvali Muslimanima)!

Eeeee, dragi naši novopečeni Bošnjaci alias Muslimani, nemojte nas previše grliti, nemojte nas prejako stiskati, od vaše ne-sebične ljubavi mogli bi se i ugušiti.

'Podmuljak' Munir predsjednik je predsjedništva jedne od više desetaka tisuća raznorodnih nevladinih Udruga, koja se, eto, ne bave politikom nego voluntarističkim, partnerstvom za 'opšti društveni razvoj' s ciljem svesrdne pomoći našoj zemlji u njenom svekolikom napretku.

Vidi, vidi molim te, kojeg li altruizma i samar-itanstva, upravo se i osjećamo tako kao da nam netko hoće natovariti magareći samar na pleća! Umjesto da, bolan, ode u svoju vukojebinsku konfederaciju u kojoj se ne zna ni «tko pije ni tko plaća», pa pomogne svojoj muslimanskoj braći u 'opštem' društvenom razvoju, Munir Podmuljak 'ilegalči' u Lijepoj Našoj i soli pamet narodu čije ljude-Hrvate je do jučer gledao kroz….'nišan i mušicu'.

Nećete vjerovati, bio je on u oružanim snagama bošnjačke Armije...eto, do jučer ratnik a danas glumata mirotvorca, croato-ljupca!

Tko je takvom podozrivom tipu špijunske provenijencije dao legitimitet za osnivanje «Udruge (kamuflažnog nazivlja) partnerstva za društveni razvoj», tko mu to permanentno produžuje boravišnu dozvolu u Hrvatskoj, tko ga i zašto učestalo dovodi na takozvanu hrvatsku dalekovidnicu, tko mu je mentor i tko ga plaća?

Nu, cvijeta našega-suncokreta, podsjeti me to na neka davno prohujala vremena …a danas tom, nekad 'hrvatskom cvijeću' svi Hrvati odjednom ustašama postadoše, pa i Thompson!

Pa tako i ovih dana, u emisiji Sutlićeve dalekovidnice «Život uživo» evo ti, ba, 'našega' Munira Podmuljaka u režiji jednakog mu jarana, ex-ćiriličnog Milana Majerovića-Stilinovića s temom, pogodili ste: Marko Perković-Thompson, ustašijada na Jelačić placu, ruralni i nazadni nacionalizam, Jure i Boban, crne kape s U na čelu i ostale prigodne zvizdarije….

Ali, nije problem u Thompsonu koji tek domoljubne pjesme pjeva, problem je u tomu što je koncert održan u čast hrvatskih branitelja grada Zagreba koji su zajedno s ostalim hrvatskim braniteljima u našem Domovinskim ratom izvojštili slobodnu i neovisnu hrvatsku državu, i….jedino su oni za to zaslužni!

Udariš li po Marku, hrvatskom branitelju, udario si i po Domovinskom ratu, a Marko je upravo taj koji pjeva pred mnoštvom domoljubnih Hrvata na veličanstvenim koncertima…na prepunom Poljudu, prepunom Maksimiru i konačno na ovom posljednjem-prepunom Jelačić placu. Njega rado slušaju i športaši-promicatelji Hrvatske u svijetu: rukometaši, pa nogometaši koji Thompsona zbog pobjedničkog nadahnuća slušaju u pauzi poluvremena utakmica na Euru….

I, nije to nikakva 'rulja' kako prostački tvrde neki mediji; prava rulja su oni koji danas vrše neviđenu harangu na Thompsona jer im smeta i hrvatska država i Domovinski rat i hrvatski branitelji…kod kojih do danas bilježimo tragičnih, više od 1.700 suicida!

Nažalost još uvijek ima podosta onih bolesnih jugo-nostalgičara koji sjede u vrhu vladajuće oligarhije i uz pomoć takozvanih neovisnih medija i raznih promiskuitetnih Udruga pokušavaju 'svom' hrvatskom narodu podmetnuti ordinarnu laž kako je djevičanski antifašizam, taj prozirni dekor totalitarnog-zločinačkog komunizma, temelj naše Domovine.

Takva boljševička, 'Staljinova kopilad' i treba strahovati kada se na središnjem trgu glavnog grada okupi stotinjak tisuća mladih domoljuba i hrvatskih branitelja sasvim svjesnih kako današnja Hrvatska…. nije stvorena na temeljima jugoslavenskog AVNOJ-a; jednako kao ni Hrvatskim proljećem ili Titinim, kvazi-demokratskim Ustavom iz 1974.g.! U bosanskom JAJCU začeta je trula, druga Jugovina, tamnica svih njenih naroda a posebice hrvatskog.

Takvu tamnicu su hrabri hrvatski branitelji zajedno s Markom Perkovićem-Thompsonom do temelja srušili….poput one mračne pariške Bastille!

Uistinu, i treba ih biti strah euforije okupljenog naroda koji spontano osjeća da se u njegovu budućnost nepozvani miješaju još i opskurni plaćenici poput Munira Pod-muljaka i slične mu podrivačke bratije.

A neki od njih nisu petlje imali braniti ni svoju kvazi-državu (kao primjerice Miljenko Jergović i Edin Osmić!), taj konglomerat još i danas politički razdvojenih i sukobljenih naroda (-međunarodnog protektorata bez Ustava-), pa se osjetiše pozvanim 'ilegalno muljati' po zemlji koja im je i gostoprimstvo i kruh podarila!

Imao je puno pravo ravnatelj policije Marijan Benko kad je smijenio Josipa Gašparca upravo stoga što je podnio nedemokratsku prijavu protiv Thompsona, jer Marko je simbol svih onih, itekako respektabilnih stotinu tisuća mladih ljudi na Trgu, i hrvatskih branitelja bez kojih ni države ne bi imali!

Neće sudbinu ovog naroda krojiti nekakvi Muniri ili Buda(le)i-i, pa ako treba, kako to kaže sindikalna povjerenica sinjske 'Dalmatinke' Iva Radonja….uzet ćemo i drvene letve u ruke pa isprašiti tu gamad iz Lijepe Naše!

Nema sumnje da će naša vrijedna policija putem fotografija s Trga precizno locirati, identificirati i uhititi onih nekoliko pripadnika 'ustaške mladeži' i to sve u cilju sprječavanja isticanja simbola totalitarnog režima; potpuno demokratski, a tako i Zakon kaže…

Eeeee, ali onih desetak tisuća od javnosti identificiranih komunjara u Kumrovcu s trorogim kapama, crvenom zvijezdom petokrakom na čelu i slikom zločinca Tite neće nitko ni prijaviti pa ni ksenofobični Židov, Alan Budai…

Takvi boljševičko-komunistički simboli ne smetaju ni muslimanskom obavještajcu Muniru Podmuljaku; izgleda po tomu da komunizam spada u pozitivan segment njegova 'partnerstva za društveni razvoj',

kojeg to društva bando jedna, komunjarska?

dk., samobor

Comments (8)


13-06-2008 20:48


Krivica?

Dan kasnije, nakon što je medijski komesar Milan Majerović-Stilinović bio ugostio tog Podumljaka, iskazala se druga djelatnica te ogavne televizije, koju silom zakona svi moramo plaćati, stanovita Sanja Pavić-Mikleušević.

Naime, rečena Sanja je ugostila Branka Lustiga, američkog filmskog djelatnika, glede II. Festivala židovskog filma u Zagrebu. I u razgovoru s Lustigom, inače po narodnosti Židovom, Sutlićeva Sanja je doslovno rekla Lustigu (riječ je bila o holokaustu): “Da,” - kaže Sanja – “to je sve jako žalosno. Recimo, Hrvati još uvijek ne žele priznati svoju KRIVICU I ODGOVORNOST za likvidaciju Židova u Drugom svjetskom ratu”.

E, sad, je li to beogradska ili “hrvatska” televizija? I uvijek deru istog jarca.

Nitko, koliko sam pratio, nije reagirao na tu protuhrvatsku izjavu drugarice Sanje.

Prema njezinom mišljenju, ja to tako shvaćam, nikako ne žele PRIHVATITI KRIVICU “i” moji sinovi Boris (1971.), Hrvoje (1975.) i Vladimir (1984.).

Jer upravo je to rekla ta žabolika četnikuša Sanja.

Guest


J. Nikšić Cizinov, Vukava

Nema komentara: