utorak, 12. siječnja 2010.

Bože, čuvaj Hrvatsku !


Emil Čić


Bože, čuvaj Hrvatsku !


Svima poštovanima:


dolazak na vlast Ive Josipovića predstavlja zadnju fazu u rastakanju Hrvatske. Stjepan Mesić izvršio je pripravu rastakanja Hrvatske, a Ivo Josipović ima zadatak rastvoriti Hrvatsku do kraja.


Do sada su uhićivali generale, prošlog mjeseca počeli su uhićivati specijalce iz Domovinskog Rata, a sad - u idućih par godina - slijede uhićenja svih istaknutijih boraca i domoljuba.


Josipović ima zadatak regionalizirati Hrvatsku i Srbima dodijeliti teritorijalnu autonomiju na nekada okupiranim područjima, a potom ju kao regionaliziranu gurnuti u Zapadni Balkan, natrag pod upravu Srbije.


U zadnjoj fazi pred dolazak antikrista na vlast, u idućih desetak godina, i Hrvatska mora dobiti svoj model antikrista i dobila ga je dva puta za redom. S religijsko-političke paradigme to nije začuđujuće. Očekujem to već tridesetak godina, a sada dobivamo ono što sam i najavljivao u svojim knjigama: prvinu poklonstva antikristu.


Crvena kuga širi se na političkoj razini u svim državama, a u Hrvatskoj se to manifestira na nama specifičan način. Dopustili smo prijavare na izborima i bili smo pasivni. Sada dobivamo to što (ne)zaslužujemo.


U idućih desetak godina u Europi će se sve jače stezati omča oko kršćanstva i Crkve, sve do progona, a snaženje crvene nemani u funkciji je takvih budućih (bezbožnih) događaja.


Kod nas to ujedno znači i vjerojatnost skorašnjeg izbijanja rata: narod je možda glup, ali nije lud, pa će i reagirati i nitko ga ne će moći zaustaviti.


Stoga moramo biti pripravni na burne događaje koji će nas uskoro pogoditi.


Želim Vam pobjedu i da preživite!


Bog i Hrvati!Emil Čić

Nema komentara: