četvrtak, 8. listopada 2009.

PRIOPCENJE JAVNOSTI O ZABRANI ULASKA MARKU PERKOVICU "THOMPSONU" U EUROPSKE DRZAVE POTPISNICE SCHENGENSKOG SPORAZUMA

David Dado Jambrak 01.10.2009.g.

dopredsjednik A-HSP-a Stuttgart


PRIOPCENJE JAVNOSTI

O ZABRANI ULASKA MARKU PERKOVICU "THOMPSONU" U EUROPSKE DRZAVE POTPISNICE SCHENGENSKOG SPORAZUMA


Povodom skandalozne i sramotne zabrane ulaska g. Marku Pekovicu "Thompsonu" u europske drzave koje su potpisnice schengenskog sporazuma nanesena je velika nepravda

g. Perkovicu, njegovoj publici, te Hrvatskom narodu.


Tim cinom komisije EU-a preslo se je sve granice dobrog ukusa. Pokazalo se pravo lice te kulturocidne i antikrscanske nakane globalnog judeo-masonskog lobija i same EU i njezinog nasilnog nametanja "novog svjetskog poretka".


Apsurd je g. Perkovica i njegov prateci band prozivati zbog velicanja fasizma i podupiranje antisemitizma. Kao sto se primjerice moglo vidjeti prije nekoliko tjedana na njemackome televizijskom programu WDR u emisiji "Cosmo-TV" koja se bavi zivotom stranaca sa i bez njemackog drzavljanstva u SR Njemackoj. Urednistvo emisije je cak publiku g. Perkovica a posebno mladju generaciju hrvatskih iseljenika nazivala simpatizerima "ekstremnog fasizma".


Ocito je da njemackim sluganskim vlastima ne odgovara posjecivanje "Thompsonovih" koncerata mladih Hrvata iz Njemacke, i njihovo odrzavanje vlastite kulture i ocuvanje tradicionalnih obicaja svojih predaka. Urednistvu se cak zamjerilo masovno nosenje dresova Hrvatske nogometne reprezentacije na iseljenickim skupovima i koncertima Jer se time osporuje i sprijecava neprirodna integracija i asimilacija po judeo-masonskom patentu EU-a u njemacko drustvo.


Nepravda je jos veca sto se u Njemackoj, Austriji, Svicarskoj, (pa cak i Hrvatskoj) itd. bez zabrana odrzavaju koncerti sovinistickog srpskog pjevaca "Baja Mali Knindza" koji i u BiH, te Srbiji ima pravo nastupa na skupovima Seseljeve Srpske radikalne stranke. Moram napomenuti da se razlikuju hrvatski i srpski nacionalizam, jer se cestiti hrvatski nacionalizam ne sastoji od sovinisticke, poganske i imperijalne pozadine te mu nije judeo-masonstvo pokrovitelj kao u srpskom slucaju primjerice "Nacertanije" i velikosrpska ideologija.


Sami naslovi pjesama i repertoara "Baje Malog Knindze" govore o kakvom se umjetniku radi. Npr. pjesme poput "moj je cale ratni zlocinac", “oj, Seselju srpski spasitelju", "Bog je Srbin, nebesa su nasa",itd., sastoje se od ponizavanja, mrznje, rasizma, sovinizma i fasizma.


Isto tako bez vecih poteskoca nastupaju turski sovinsticki glazbenici okupljeni oko turske iseljenicke zajednice u Njemackoj i sovinisticki nastrojenih turskih nacionalista "Bozkurt"("Sivi vukovi") i turske sovinisticke stranke MHP. U redovima bozkurtovaca je bio i atentator na papu Ivana Pavla drugog, Mehmet Ali Agca. Pokret Bozkurt ima i izricito antihrvatske, antikrscanske i imperijalne temelje snivajuci veliku Tursku tojest Osmansko carstvo od Pozestine u Slavoniji, preko BiH, sve do Kine. Sam osnivatelj MHP-a i podupira- telj te vrste nacionalizma u Turskoj, pokojni g. Alparslan Türkes, govorio je da mu je Adolf Hitler politicki uzor.


Sumnjiv je i proslogodisnji dozvoljeni nastup "Bijelog Dugmeta" bas na dan Republike zlocinacke, komunisticke i darvinisticke SFRJ u Sindelfingenu. Uz mnostvo ateisticko i jugonostalgicnih obozavatelja "Titinog kulta".


Cak i sotonisticke i okultne rock skupine nastupaju u RH i sirom EU-a bez vecih poteskoca. Kao sto su Manson, Lordi, itd.


Marko Perkovic "Thompson" ne spada u tu kategoriju "umjetnika" i time je on, njegova glazba, njegova krscanska vjera i Hrvatstvo trn u oku vladajucem i mocnom judeo-masonskom sistemu u svijetu. Sumnjam da se radi osobno o "Thompsonu" kao izvodjacu, da se bilo tko od hrvatskih glazbenika odluci za takav glazbeni pravac isto bi bio kaznjen, bojkotiran, klevetan i kompromitiran kao on.


G.Perkovic i prateci band imaju podrsku A-HSP-a Njemacke, kao i svakog cestitog Hrvata i Hrvatice.


David Dado Jambrak

dopredsjednik A-HSP-a Stuttgart

Nema komentara: