petak, 30. svibnja 2014.

Linić 'ruši Vladu': Glavni razlog moje smjene su INA, Petrović i kredit HBOR-a od 20 milijuna kuna


Dnevno.hr/ Linić 'ruši Vladu': Glavni razlog moje smjene su INA, Petrović i kredit HBOR-a od 20 milijuna kuna/29. svibnja 2014.

Autor: I.Galešić

Linić 'ruši Vladu': Glavni razlog moje smjene su INA, Petrović i kredit HBOR-a od 20 milijuna kuna

 Linić je govorio o 5 točaka razilaženja s predsjednikom vlade Zoranom Milanovićem. O Spačvi, o tome zašto Milanović brani Čavlović Smiljanec, o Ini , HBOR-ovom kreditu tvrtki Mali biskviti d.o.o. i o sprječavanju u provođenju reforma zacrtanih u planu 21.

U nastavku pogledajte kako je konferencija za medije izgledala kronološki:  
   

******
******

Komentari (8):

Orvil MacRiggs · Česti komentator

Pokoljite se međusobno...bando crvena nesposobna!
Odgovor · Sviđa mi se · 1 · Prati objavu · Prije 16 h


Nedeljko Kopac · Tehnička škola Sisak

Zlocinacka organizacija!
Odgovor · Sviđa mi se · 1 · Prati objavu · Prije 17 h


Gordana Šulc · Česti komentator

Savršeno! Savršen je bio nastup bivšeg ministra finacija. Od riječi do riječi osmišljen, protkan dokazima javnih i dostupnih dokumenata sa opsegom odnosa ograničenih između njega i premijera. Sad je jasno da je vrijeme o neiznošenju istine među njima do izbora za EU parlament imalo samo svrhu pripreme ovog savršenog nastupa. Kad vođa opozicije bude morao zatražiti javno glasovanje o podršci ovoj vladi u saboru, bit će zanimljivo tko će od predstavnika SDP-a smjeti dići ruku potpore premijeru, pred građanima ove države.

Ako su iznešeni podaci točni, onda je sadašnji premijer veći psihopat, perfidniji i od monstruma prethodnika. Ali zbog prvi puta viđenog javnog nastupa nekoga iz najvećih vrhova obnašatelja vlasti, ovo je put izlaska ove države iz katastrofe. Ovaj primjer pokazuje da stvarno nisu svi isti i da mnogi koji obnašaju važne funkcije i u javnom i u privatnom sektoru ne sasvijaju kičmu pred bolesnim zahtjevima političkih močnika, vlasnika i gazda, i ne žele kršiti zakon u svom opsegu rada. To je jedini spas za ovu zemlju i zato bivšem ministru financija veliko HVALA!

Odgovor · Sviđa mi se · 3 · Prati objavu · Prije 19 h


Ante Rokov Jadrijevic · Česti komentator · Brtonigla

    Mislim da ste došli do krivih zaključaka, gospođo Gordana Šulc (iako ja nisam gledao taj nastup Slavka Stečajka Linića- jer već godinu dana ne gledam njegovu partijsku TV).

    Ja OSOBNO poznajem S-Linića od 1989.g. A 1991. g. on je bio najodlučnije protiv osnivanja naše riječke 111. brigade i sve je činio da spriječi njen odlazak na ličko bojište.

Kao jedan od tada najmoćnijih u gradu Rijeki štitio je riječke četnike!

Bio je upleten u kriminalnu privatizaciju našeg brodogradilišta "Viktor Lenac", u kojem sam ja bio 2 godine predsjednik sindikata . Prvi je u gradu Rijeke iskoristio tzv. menadžerske kredite da se dokopa dionica vrijednih poduzeća u Rijeki, Voloskom, itd.

Već početkom 1992. g. tvrdio je da Hrvatskoj ne treba brodogradnja (???!), pa se umiješao u sudbinu velikog riječkog brodograditelja "3 Maj" i potom na sve načine kočio njegov rad... o čega se to veliko brodogradište nikad više nije oporavilo...

Nakon povratka na vlast, kao ministar gospodarstva u Račanovoj Vladi, sebi je prisvojio 20-tak Nadzornih odbora najprofitabilnijih poduzeća u Hrv. Primorju, itd. Upropastio je sve čega se primio posla... A mjesec dana prije kraja mandata Račanove Vlade prodao je našu INU Mađarima i to pod vrlo sumnjivim okolnostima !!

Nakon gubitka vlasti, brže-bolje se vratio na svoje stare pozicije u gradu Rijeki i počeo svoju karijeru GANGSTERA... !!

Ostatak ove priče nastavio je nakon povratka SDP-a na vlast. Spretno se zaklonio iz leđa premijera Zorana Milanovića, misleć da će mu Milanović biti marioneta i PARAVAN za nastavak pljačke - ali tu se prevario!

Sada cvili, ali i sikće kao -Grobnička vlaška  zmija u procjepu !! 

A Vi biste gospođo Šulc sada tu grobničku vlašku zmiju sada pustili iz procjepa??

   
Odgovor · Sviđa mi se · Prije 38 min.


Nema komentara: