ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Slavko Goluža je podbacio....

Ipress,hr/ SP: Hrvatska bez medalje, protiv Švedske 25:29/ 23.01.2011.

SP: Hrvatska bez medalje, protiv Švedske 25:29

(slijedi komentar Ante Rokova Jadrijevića)
MALMÖ - U današnjem susretu 2. kola skupine 2 drugog kruga Svjetskog prvenstva za rukometaše Hrvatska je u Malmöu poražena od Švedske sa 25-29 (12-14).

Ovim porazom "kauboji" su ostali bez plasmana u polufinale SP-a. Naime, Danska s utakmicom manje ima 6 bodova, kao i Švedska, a Hrvatska je ostala na 3 boda.

Najefikasniji u našoj reprezentaciji bio je Vedran Zrnić s devet golova.

Večeras se u našoj skupini još sastaju Argentina - Danska, te Poljska - Srbija.

Hrvatska u posljednjem kolu u utorak, 25. siječnja, igra protiv Poljske, a Šveđani protiv Danske.

(Hina)Komentari (6)

Goluža je podbacio....

6 Ponedjeljak, 24 Siječanj 2011 23:09

anterokovjadrijevic

.... jer je postavljao igru točno onako kako je i on igrao: na snagu i ravno u blok. Zato je protiv Srbije forsirao snagatora Blaža Lackovića i njemu sličnog Tončija Valčića. Igralo je samo u trokutu Lacković-Balić-Kopljar. I nije išlo. Jalova igra. A Goluža je oklijevao, oklijevao i tek nakon 20 minuta se odlučio na zamjenu anemičnog Kopljara sa eksplozivnim Denisom Buntićem.

A protiv Danske je opet u prvu postavu stavio Lackovića i Kopljara!??

Uz to, cijelo vrijeme Balić je razbijao kolektivnu igru, što znači igru bez krila....

Glavna zamjerka Lackoviću jest što svoj skok počinje s 9 metara i sručuje se na blok protivnika, koji ga ščepa dok je još u zraku.. Naprotiv, najbolji danski napadač Mihel Hanson počinje svoj skok sa 13 metara i opaljuje loptu u zraku na 10 metara i pada doskokom na 9 metara. I nigdje bloka ispred njega!

A Goluža nikako da to skuži.... Držao se obrane 6:0 kao pijan plota. Zašto nije mijenjao model obrane na 5.1, a potom i na 4:2 ??

Inače, meni se Slavko Goluža uvijek sviđao kao obrambeni igrač, a kao čovjek još i više! A onaj umobolnik koji u njemu vidi 'Ustašu', vjerovatno je neko Staljinovo kopile - i to na kvadrat!

A gosp. Fortica bi se trebao sjetiti suđenja na prvenstvu u Tunisu, u polufinalu, gdje su nam suci početkom drugog poluvremena na najpokvareniji način oduzeli četiri lopte našima i isključili dva naša igrača....


Drugim riječima, samo suci mogu pobijediti Hrvatsku!

Uostalom - kao i u Haagu !!

Dakle, Goluža i Gobac se ovaj put moraju žaliti - i tjerati pravdu do slijedećeg Europskog prvanstva i Olimpijskih Igara - u Londonu, dakle u gnijezdu 'Perfidnog Albiona'!

Da nam ponovo ne bi sudili ona dva pokvarena francuza i ona dva Španjolca!

Ante Rokov Jadrijević, bivši sportski trener

******

Joh je meni još jedan debil...

5 Ponedjeljak, 24 Siječanj 2011 08:54

saraswati

...i u porazu hrvatske rukometne reprezentacije je našao ustaše, HDZ, Markovića...fale ti samo partizani.

Ajde ljudi držite se sporta i ne miješajte ga s takvim pizdarijama. Nismo prošli dalje i gotovo, bit će bolje. Previše su nas razmazili svojim rezultatima.

******

kosirić

4 Ponedjeljak, 24 Siječanj 2011 07:47

verum

Goluža nije klošar nego je deklarirani ustaša i kao takav nesmije vodit reprezentaciju pa da i ima i iskustva. Gobac je kao i Marković u nogometu, tako da treba i tog HDZ prdonju maknut. Dečkima nije išlo a zašto neka kažu sami ali mislim da nešto neštima unutar njih.

******

kamik....

3 Ponedjeljak, 24 Siječanj 2011 00:51

Fortica

Linu treba skinuti kapu za masu uspješnih nastupa i vođenje HR rukometne reprezentacije, ali nije ni pod njegovim vodstvom uvijek i sve funkcioniralo kao 'švicarski sat'. Treba se sjetiti na neke, na baš sjajne i ne baš očekivane plasmane reprezentacije pod njegovim vodstvom;

Četvrto mjesto na EP-u održanom u Švicarskoj 2006 godine

Peto mjesto na SP-u održanom u Njemačkoj 2007 godine

Četvrto mjesto na Olimpijskim igrama 2008 godine

A ti kosirić....

Nadam se da neke druge sportove poznaješ bolje od rukometa. Vjerujem da ti je boćanje ili kuglanje ipak bliže . Možda pljočkanje ili pičenje jaja ?

Nema komentara: